moжеш,да, то мутрите се изпозастреляха,и освободиха тук таме места за картофопроизводители,може да се вклиниш в бизнесаBG-Dude написа:Kpetov, 4estna duma, tezi pari mojesh da gi napravish i v BG-to.

bateto написа:E,че к'во му е лошото по цял ден да се моташ по кафенетата докато ежемесечно 2,3 хилки те тупат по главата.По ли е добре цял живот да опъваш каиша за тези пари в странство.То ,ако беше далавера навремето Чичо Сам нямаше да си внесе Чичо Том от Африка ,а сам щеше да си копа тръстиката.А по въпроса за развитието,аз съм се развил достатъчно,да се развиват неразвитите,на мен пари ми трябват не слава да си вдигам самочувствието.Като си събера кинтоците се изнасям и освобождавам местото на някой нахъсан имигрант да дерзай и да се усъваршенства.
Дето има един лаф-труда краси човека,да работят маймуните.
te на ийст кост сигурно са си изпили обедния аперитив,след втората чаша и аз какви милиони правя.....Ела ме вижLub0 написа:Аз пук съм на 12 години и последните 500 правя по 10М и карам самолет 2003та и сега отивам на Луната, нищо че няма атмосфера Важното е да не плащаме данъци и да наемем извънземните да бачкат. Даже мисле да им вземем пари за привилегията, вместо да им плащам. Я ми кажете сега колко от вас правят такива кинти и яд ли ви е?
Па като правиш половин милион кво се надяваш на 1000 на месец в БГBG-Dude написа:E 4e kak da uspeiat bulgarite - to 4ovek da ne pravi kinti - te vednaga gledad da se ebavat s nego...ami iajte praz togava
I to tova vi e otgovora za imigratsiata - nikoi ne viarva 4e bulgarin moje da pravi polovin milion na godina, no ina4e ste erbapi da biagate zad granitsa ...haha...mdam...
Абе човек,кой ти се смее,ни е те съжаляваме,това заплата ли е?Аз изкарвах по 200К първата годинаBG-Dude написа:Estestveno 4e ne se praviat takiva pari, nito v BG nito kadeto i da e v 4ujbina.
tezi xora koito do predi malko govorexa kolko dobre e zad granitsa i kakvi golemi vazmojnosti imash, burzo se oburnaxa i po4naxa da se smeiat na $40,000 zaplata.
Po pokazatelno ne moje da bude![]()
![]()
Sujaliavam 4e triabvashe da priloja takuv metod za da razkria istinskoto litse na imigratsiata:
1. Niama da preuspeesh, i v pove4eto slu4ai edva shte svurzvash dvata kraia i shte karash obluskana kola vtora ruka, i she jiveeshe dale4 ot "iztinskite predgradia"
2. Pomosht ot ve4e imigrirali bulgari - mnogo maluk shans - nikoi ne iska da vidi preuspial bulgarin.
3. Rano ili kusno pove4eto ot nas shte iskat da se vurnat V BG, prosto e mnogo trudno da navedesh glava i da se vurnesh, zatova shte se zalugvash za niakolko godini 4e si "mnogo po dobre sega otkolkoto predi"