има една тактика за избягване на такива формалности - пиеш си кафето на летището докато не почнат да те викат по високоговорителите че само теб чакат за самолета, тогава кой ти гледа в суетнята
ssttoo написа:има една тактика за избягване на такива формалности - пиеш си кафето на летището докато не почнат да те викат по високоговорителите че само теб чакат за самолета, тогава кой ти гледа в суетнята
Гледат, брат ми, гледат и то наиш как хубавичко Аз се пробвах така в Бг, че имаше много народ и не ми се блъскаше с количката и лапетата, обаче не ми мина номера.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Аз пък още не мога да пътувам с баща или без . Бебето стана на година а още не му е пристигнал акта за раждане и не мога да му изадя паспорт. Ужасни са службиците в Онтарио, чакай ако си нямаш работа ...
anxeli написа:Аз пък още не мога да пътувам с баща или без . Бебето стана на година а още не му е пристигнал акта за раждане и не мога да му изадя паспорт. Ужасни са службиците в Онтарио, чакай ако си нямаш работа ...
aми аз за промяна на адрес и име на телефон чаках 7 месеца, така че имай търпение
anxeli написа:Аз пък още не мога да пътувам с баща или без . Бебето стана на година а още не му е пристигнал акта за раждане и не мога да му изадя паспорт. Ужасни са службиците в Онтарио, чакай ако си нямаш работа ...
Можеш да пътуваш - паспорта се вади за около 2 седмици и за това не искат акт за раждане. Ще ти звънна по тел.
Sneji написа:
Можеш да пътуваш - паспорта се вади за около 2 седмици и за това не искат акт за раждане. Ще ти звънна по тел.
Sneji, mislia che neshto barkash.Za dete rodeno v Canada(kakto razbiram za anxeli) kanadskia pasport se vadi tochno na baza akt za rajdane.
Не бъркам huba, за щастие паспорта няма нищо общо с акта за раждане при канадците. От болницата дават едно хвърчащо листче, с което можеш да си подадеш документите за паспорт на детето, достатъчно е да кажеш, че искаш да пътуваш с него зад граница. Доста попроучих въпроса, защото аз самата чакам бебче и смятам лятото да го представя на бабите и дядовците в БГ, живот и здраве, а и имам маса приятелки, които си пътуват извън Канада с бебетата.
Ei Sneji, tova e super novina.Chestito i bezproblemno rajdane.
Spomniam si sega , che imashe nachin za patuvane s vpisvane na deteto v pasporta na maikata, no ne znam podrobnosti.Moje bi imash predvid tozi variant.Inache za pasportite http://www.ppt.gc.ca/passports/child_docs_e.asp
Osahte vednaj, chestito.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Благодаря huba
Да, става въпрос за личен паспорт на детето. Знам, че има някаква разлика между Квебек и Онтарио, като например в Квебек дори актовете за раждане ги издават по-бързо.