Още за Пан българизма или каде сме закачили чифтето пищтови.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bateto

Мнение от bateto »

az prosto iskam da ti vkaram malko nastroenie,ama ti mnogo se varzvash,s nay dobri chuvstva.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:53 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

to si lichi ,az za tova se zayagdam s teb,obache go obarnahme na chat ,a i stana kasno,ta leka nosht i sas zdrave.
Joy

Мнение от Joy »

Ombudsman написа:Какви са тия глупости, бе хора ? Кой яде по 1-2 картофа на ден в България и си купува на 2 месеца банани ? Съвсем сте се побъркали. Има пенсионери, които живеят доста мизерно, циганите - също, но като цяло това не е истина. Нормалните хора ЯДАТ, но не само картофи и банани. Даже може и хляб да си купят. :P Айде сега ... Това, че сме ими-та незначи, че сме съвсем дезинформирани. :metro:
Ми да!И хляб могат...,и банани...(от показния за Нова година),и домати през лятото (от Георги Кирков) със сиренце от село... :lol: Ма ти за какви ни взимаш,бе Ботсооо???Съвсем ли за Ими-та,а?
Хааа,ядат си хората,ядаааат! :lol: Не като нас!Ние сирене знаеш ли кога виждаме?Само когато стигнем до "Букурещ"...веднъж в годината по топло...Аха! :nenam:
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:21 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:55 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:21 pm, променено общо 1 път.
keri

Мнение от keri »

Male male kato gledam tazi izvatka (ot kadeto i da si 4ula za tezi ceni) eh gorkite mi poznati v Bg moga samo da gi sajalyavam 4e si ostanaha v mizeriyata 6toto kato ima znam zaplatite na znam kak moje da si hapvat ot tezi ne6ta. May 6te stane istina za kartofite lafa 4e samo tova yadat milite. Ama pak ot druga strana se s laskavi dre6ki. :lol: he mi kak nyama kato edna teniska na Ilienci struva kolkoto kilo domati taka 6te e eh mamo mila da moje6e da se iznesem vsi4kite pak optimiskite kato nyakoy ot tuk prisastva6tite da se varnat tam. Jivota bi bil prekrasen za tyah i za miote mili priyateli koito mi kazvat 4e kaymata e s 4ervei a v hlyaba ima hlebarki. I o6te ne6to mnogo mi e ma4no kogato govorya lo6o za Bg ama koeto si e taka taka si e tam ne e hubavo i s koro nyama i da stane. Taka 4e mili hora molya ne opluvayte stranata koyato vi hrani i vi obli4a i taka silno vi obi4a.......................
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:55 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:22 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:22 pm, променено общо 2 пъти.
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:23 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:56 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 9:56 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

...
Последно промяна от Гост на Сря Окт 22, 2003 1:23 pm, променено общо 1 път.
Заключено