@demococcus
ако имаш притеснения да не те сбарат по IP - ползвай някоя програма като IP Hider например. Тя ти крие IP-то и имаш възможност да си избираш с какво IP да излизаш (по-точно от коя точка на света да си)
@loginn
има password breaker програми. Махат паролата на архиви, .pdf и т.н. (Отдавна съм ползвал)
@zory_bory
Ако сте си харесали точно определен учебник, знаете че това е учебника който ви трябва и още никой не пише че го има, пишете ми на ЛС кой е и ще пробвам да го дръпна от някъде.
Колкото до Кампус - аз съм 5то ниво във
френския институт. По него учиме. Мога да кажа (лично мнение), че този учебник не струва. Аз немога да си представя как може човек
сам да седне и да учи по него без преподавател да му обяснява... Граматиката е
само загатната, колкото да фигурира...
Друго нещо, ако сте по-начинаещи за какво ви е Кампус 3? Кампус 2 обхваща до 6-то ниво, където горе долу приключва основната граматика във
френския (думи на преподаватели). Според мен тя е пре-достатъчна, за да можеш да се изразиш спокойно на средно ниво. Разбира се, всяко нещо научено над него никога не е излишно, но според мен по-полезно би било вместо да се задълбава още в граматиката, да се затвърди тази до 6то ниво, да се научат повечко думи и да се разчупят разговорните умения. Разбира се всеки
сам си преценява стратегията за учене на
френски според конкретната си ситуация и нужда от точки

3.2.2010 - док. до Виена
19.2.2010 - акюзе изпратено
25.2.2010 - акюзе получено
27.4.2010 - покана за интервю
24.5.2010 - интервю - успешно
1.7.2010 - док. до Букурещ
17.7.2010 - баркодове
20.8.2010 - медицински
27.12.2010 - покана за визи
3.2.2011 - визи