София е най-евтиния град в Европа
София е най-евтиния град в Европа
https://money.bg/property/koy-e-nay-ska ... ofiya.html"
Казвах ви, че 1000 лева в София са като 3000 долара в Монтреал, ама вие не ми повярвахте.
Казвах ви, че 1000 лева в София са като 3000 долара в Монтреал, ама вие не ми повярвахте.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
- Kan_Tangra
Re: София е най-евтиния град в Европа
Това е старо инфо. От 2015та.
От тогава цените се коригираха. Наемите и цените на имотите скочиха с 40-50%.
Така че вместо 310$, за двустаен брой го 450-550$ усд
Моите ги давам за по 800 лв. Сега мъча един 900, но май ще върна на 850. Вече 2 дена не мога да го дам. А обикновено ги взимат за 1 час.
Моите ги давам за по 800 лв. Сега мъча един 900, но май ще върна на 850. Вече 2 дена не мога да го дам. А обикновено ги взимат за 1 час.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- Pyrelight
- Напуснал форума
Хубаво!София е най-евтиния град в Европа
И какво от това? Значи влизат много по-малко пари в хазната от туризъм?
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
браво на София !
айде там обадете се на бойко да пуска електронното гласуване , за да им ибем мамата от света !
айде там обадете се на бойко да пуска електронното гласуване , за да им ибем мамата от света !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Йорко, 2018 HONDA CIVIC HATCHBACK в БГ стартира от 50к лева, а в Канада от 23.5к канадски (29.5k лева). ‘Бах тая евтиния. А сега сравни нови телефони от Епъл или Самсунг, телевизори, лаптопи и т.н.joro написа:https://money.bg/property/koy-e-nay-ska ... ofiya.html
По-евтината храна и пиене в БГ изобщо не ме бъркат, защото еднодневната ми нетна заплата стига за храна за 1 седмица за цялото семейство. Същото и при бирата, еднодневна нетна заплата стига за 100 бири от магазина.
Вярно много заблудени овце има ... или просто пропагандата на тиквата добре си върши работата.
Последно промяна от roumensp на Чет Фев 22, 2018 1:06 pm, променено общо 1 път.
И един iPad Air 2 в България е 870 лева за 16GB, а в Канада е $500 за двойно повече - 32GB. ‘Бах тая евтиния.roumensp написа:Йорко, 2018 HONDA CIVIC HATCHBACK в БГ стартира от 50к лева, а в Канада от 23.5к канадски (29.5k лева). ‘Бах тая евтиния.joro написа:https://money.bg/property/koy-e-nay-ska ... ofiya.html
Вярно много заблудени овце има ... или просто пропагандата на тиквата добре си върши работата.
- roumensp
Кви 310, аз толкова плащах (долара, не лева) през 2000-та за двустаен до Дървеница и Младост (Мусагеница се нарича района).Kan_Tangra написа:Това е старо инфо. От 2015та.
И защо изобщо гледаме наемите, нали според мухътъ всички в България живеели в собствени жилища.
ми танграта доколкото си спомняме е от Бургас бе румпел, ти май се представяше че си от крайните квартали на Софияroumensp написа:Кви 310, аз толкова плащах (долара, не лева) през 2000-та за двустаен до Дървеница и Младост (Мусагеница се нарича района).Kan_Tangra написа:Това е старо инфо. От 2015та.
И защо изобщо гледаме наемите, нали според мухътъ всички в България живеели в собствени жилища.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Аз съм роден и изсраснал в центъра, като почнах техникума се преместихме в кварталите. А под наем живеех с приятелката си (после жена), защото не искахме при мама и тати като много българи. Не сме и помисляли да купуваме, защото знаехме, че ще заминем.myhata II написа:ми танграта доколкото си спомняме е от Бургас бе румпел, ти май се представяше че си от крайните квартали на Софияroumensp написа:Кви 310, аз толкова плащах (долара, не лева) през 2000-та за двустаен до Дървеница и Младост (Мусагеница се нарича района).Kan_Tangra написа:Това е старо инфо. От 2015та.
К'во общо има откъде е Танграта, той има бая повече от повечето софиянци не защото е от Бургас, а защото идва от Канада, затова и дава под наем. Тя и жена ми не е от София, но ако се върнем ще може да купи 10-15 апартамента с кеш, не с ипотека и пак ще останат. Иначе ако си някое инженерче в София, ненапускало никога страната ще има да плащаш ипотека точно толкова лесно, колкото е във Ванкувър и Торонто ... надявам се можеш сам да си го сметнеш.
пак почнахме да си говорим :
ако, бако, щял, не щял и т.н.
Румпел, говори в сегашно продължително време , а то е
барака, моргиджу и Канада и мечти
а какво ще стане утре си е божа работа
я някоя рецесийка, я нещо катаклизъм, я некой негър либовник и се хванеш за палците на краката
затова голям залък лапни, голяма дума не казвай приятелю
а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
ако, бако, щял, не щял и т.н.
Румпел, говори в сегашно продължително време , а то е
барака, моргиджу и Канада и мечти
а какво ще стане утре си е божа работа
я някоя рецесийка, я нещо катаклизъм, я некой негър либовник и се хванеш за палците на краката
затова голям залък лапни, голяма дума не казвай приятелю
а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Глейте само като направите главите да не направите и друго че нали знаеш вица за "И от дума на дума..."myhata II написа:а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
- roumensp
Пак ще реши, че ти си Бистра, като вчера.miteto написа:Глейте само като направите главите да не направите и друго че нали знаеш вица за "И от дума на дума..."myhata II написа:а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
ПП
Чича Гоша няма ли да ревнува заради тоя бай Иван ?
miteto написа:Глейте само като направите главите да не направите и друго че нали знаеш вица за "И от дума на дума..."myhata II написа:а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
Митьо, ей това е плюса че живея в апартамент майна
ей ти бай Иван, утре бай ти гошо, в други ден леля Лалка и така...
а не като теб майна със комшии канадци които часове се лочат с кенче бира от другата страна на оградата
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Абе леля Лалка как да е, ама Иван и Гошо малко притеснително колко често се заприказвате Явно не знаеш вица, ето:myhata II написа:miteto написа:Глейте само като направите главите да не направите и друго че нали знаеш вица за "И от дума на дума..."myhata II написа:а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
Митьо, ей това е плюса че живея в апартамент майна
ей ти бай Иван, утре бай ти гошо, в други ден леля Лалка и така...
Умрял един мъж и хайде към небето. Свети Петър го спрял:
-Чакай да видим първо дали си грешил и дали си за ада или рая.
-Ох Петре много съм грешен.
-Защо бе?
- Ми женен съм пък опънах съседката.
-Е как стана тая работа?
- Ми тя е много готина пичка, дойде да иска захар назаем, заприказвах я и от дума на дума...
- Ясно. Е щом е готина простено ти е.
- И друго има Петре: Опънах дъщеря и.
- Е тва пък как го направи? - Ми дойде да иска някакъв учебник от мойта дъщеря, заприказвахме се и от дума на дума...
- Ясно. Е видял си младо не си устоял - простено ти е.
- Да ама и друго има Петре...
- Какво още?
- Ми опънах и комшията.
- Какво?????
- Ми дойде да гледаме мача, заприказвахме се и от дума на дума...
Свети Петър се почесал и казал:
- Я тръгвай, тръгвай бързо, че нещо май много се заприказвахме.
- MrGeek
- Путлер Капут
Какво "довечера" бе мухЪ, като още от сабахлен си направил главата.myhata II написа:а я да взема да звънна на бай Иван да го видя как я кара и довечера да направим главите с некое и друго шише водка ...
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.