Как се пътува с КЛМ и България Еър
Как се пътува с КЛМ и България Еър
Предлагат ми билети с КЛМ до Монреал, но до Амстердам се пътува с България Еър?!?- Напоследък много я оплюваха, че си отменя полетите и няма самолети. Някой да пътувал по този маршрут с тях и да има лични впечатления? А проблеми с багажа ?:nenam:
На на с ни предстои да пътуваме със същите превозвачи на 15.09. но до Торонто. Като си копувахме билетите ни обясниха, че има лоша и добра страна. Лошото било, че има близо 5ч престой в Амстердам , но добрата новина била ,че до там ще пътуваме с "Българите", а те редовно закъснявали- така, че престоят ни ставал нормален. :nenam:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Обратна връзка:
Predi 1 mesec patuvah do amsterdam i obratno s BG Air. I v dvete posoki trygnahme s po-malko ot 5 minuti zakusnenie. Moje bi i na men za purvi put mi se sluchva samolet da niama zakusnenie.
Minalata sedmica moia poznata propusna poleta si zaradi dublirane na elektronni bileti.
Na drugia den letia normalno i sushto niamashe zakusnenie.
Nai-dobre, za da ne se pritesniavate za dublirani bileti, kupete si hartien bilet i otidete malko po-rano na letishteto. I mislete kakvo shte pravite v amsterdam
Minalata sedmica moia poznata propusna poleta si zaradi dublirane na elektronni bileti.
Na drugia den letia normalno i sushto niamashe zakusnenie.
Nai-dobre, za da ne se pritesniavate za dublirani bileti, kupete si hartien bilet i otidete malko po-rano na letishteto. I mislete kakvo shte pravite v amsterdam
Пътуването с България Еър си е малко рисковано. Миналата година пътувах с тях и всичко беше нормално, но сега вече не им достигат самолети. Най-новият им номер е да препланират полетите (т.е. променят им часа) няколко дни или ден преди действителната дата. Така на практика няма закъснение (полетът вместо в 16:00 е в 20:00 часа, например), следователно и не се дължат обезщетения, закуски, фонокарти. Това го използват най-редовно по чартърните си програми. А в края на юли от 4 предстоящи полета от летище София, най-малкото закъснение беше от два часа. Дано да са по-сериозни към редовната си програма.
Стискам палци всичко да е наред и без закъснения.
Успехи!
Стискам палци всичко да е наред и без закъснения.
Успехи!
bg air
vazmozno e tazi godina da ne sa taka golemi zakasneniata zashtoto se skluchvat dogovori s dr.bg kompanii ,koito izvarshvat poleta vmesto bg air,povyarvaite mi tezi kompanii sa chastni i nyamat interes da zakasnyavat,no chovek nikoga ne znae,osobeno esen-zima ,kogato sa maglite-predvidete i tova
Ние дойдохме в Монреал с КЛМ - БГ Еър през април тази година. Нямаше никакво закъснение нито при излитането, нито при кацането в Амстердам. Иначе чакането в Амстердам е доста дългичко, особено ако сте с деца, но летището е прекрасно. Има стая за игра с пързалка и т.н., както и стая с детски кошари за спане и място за повиване за бебета. Магазини, кафенета колкото искате, но разбира се - доста скъпи. Заслужава си да си накупите алкохол, шоколади и др. неща от Fly & Buy. Ние останахме доволни, макар и уморени. Ако не искате да похарчите парички за храна на Амстердамското летище, можете да се приготвите храна от вкъщи. Има доста места, предвидени за хапване на собствените сандвичи. Лек път!
аmi 1 сандвич е колкото 2 кила месо в БГ така че дори и не си помисляй хубавите средно по 5-6 евро, сока 2-2.50 евро, демек за 4 човека по добре изяж 20 кебапчета с картофи и 10 бири в някоя шкембеджийница в Софияaneda написа:А колко горе долу струва един сандвич на Амстердамското летище? А едно кафе или сок?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
pitane
kolko gore dolu izlizat samoletnite bileti za 2 vazrastni i 2 detsa?
Re: pitane
3000 ewranadya marinova написа:kolko gore dolu izlizat samoletnite bileti za 2 vazrastni i 2 detsa?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- pantera
- Обратна връзка:
Ако са двупосочни може и така да е.sasho71 написа:3000 ewra
Мога да ви кажа за двама възрастни и дете с билет без място -965 евро.
Билет без място може да вземете ,ако детето няма навършени 2 години.Нашите билети струваха по 430 евро на човек.
Успех!
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
-