Как да си изпратя пералнята???
-
В Канада има перални с предно зареждане на прилични цени. Комбинацията пералня-сушилня може да се купи за не-повече от 2,000$ и то става въпрос за добри марки с добри опции. При това има възможност за разсрочено безлихвено изплщане, например за 3 години, при което се плащат минимални суми на месец (ние плащаме 100$ на месец за 6 уреда, 3 от които са "последна дума на модата" (всъщнсот последна от 2003 година) по отношение на дизайн и техника.
Bezlihveno? Samo ti taka si mislish.Vsichko si e smetnato vatre.beckythomas9 написа:В Канада има перални с предно зареждане на прилични цени. Комбинацията пералня-сушилня може да се купи за не-повече от 2,000$ и то става въпрос за добри марки с добри опции. При това има възможност за разсрочено безлихвено изплщане, например за 3 години, при което се плащат минимални суми на месец (ние плащаме 100$ на месец за 6 уреда, 3 от които са "последна дума на модата" (всъщнсот последна от 2003 година) по отношение на дизайн и техника.
Da ne govorim kolko e dostapno za novopristignali.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
-
Ами да, безлихвено - колкото биха ми стрували да ги платя в брой, толкова ми струва да ги платя на части. Защо винаги е нужно да се търси "под вола теле"? За мен е важно, че имам удобства, а какво е "сметнато вътре" не е мой проблем! Не съм дребнава.huba написа:Bezlihveno? Samo ti taka si mislish.Vsichko si e smetnato vatre.beckythomas9 написа:В Канада има перални с предно зареждане на прилични цени. Комбинацията пералня-сушилня може да се купи за не-повече от 2,000$ и то става въпрос за добри марки с добри опции. При това има възможност за разсрочено безлихвено изплщане, например за 3 години, при което се плащат минимални суми на месец (ние плащаме 100$ на месец за 6 уреда, 3 от които са "последна дума на модата" (всъщнсот последна от 2003 година) по отношение на дизайн и техника.
Da ne govorim kolko e dostapno za novopristignali.
А можеш ли да дадеш малко по вече подробности как тая схема действа за новопристигнали,т.е. за коне без история,че ми се струва малко да се изхвърляш.
Ако обичате говорете по същество,а не кой какво е постигнсл и до какво се е докопал.
В случая лихвата няма значение дали я има или я няма ,кажи как са ти дали правото да ги купиш тия неща на изплащане ,мен не че ме интерисува ,но има хора в Бг. които четат форума и на тях би им било интересно,щото от подобни изказвания оставам с впечатление ,че те оставт с впечатлението,че бананите растат по дърветата.
Ако обичате говорете по същество,а не кой какво е постигнсл и до какво се е докопал.
В случая лихвата няма значение дали я има или я няма ,кажи как са ти дали правото да ги купиш тия неща на изплащане ,мен не че ме интерисува ,но има хора в Бг. които четат форума и на тях би им било интересно,щото от подобни изказвания оставам с впечатление ,че те оставт с впечатлението,че бананите растат по дърветата.
Hi
Prestanete da se zajazdate sas saforumcite !!!!! A na His Shadow shte kaza ,che tova e "mecheshka usluga",izobshto ne pomagash s nishto !!! Zashto si mislite ,che Sashka ne govori za ultrazvukovite peralni ,koito sa malomerni i spokoino mogat da perat i kitenik????????
Predlagam dasprete s nekonstruktivnite predlozenija i podigravki !!!!!
Ne zabravjaite ,che i Vie ste tragnali ot BG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I za da se pomirite :
Ne zabravjaite ,che i Vie ste tragnali ot BG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I za da se pomirite :
Re: Hi
Уау, ще кажа аз за това, че сме тръгнали от България. Какви са тия ултразвукови перални, които са маломерни и перат китеници Такова чудо на техниката в тази страна не съм ни виждала, ни чувала.janyz написа:Prestanete da se zajazdate sas saforumcite !!!!! A na His Shadow shte kaza ,che tova e "mecheshka usluga",izobshto ne pomagash s nishto !!! Zashto si mislite ,che Sashka ne govori za ultrazvukovite peralni ,koito sa malomerni i spokoino mogat da perat i kitenik????????
Аз лично изобщо не се заяждам със Сашка, а дадох идея, че ще излезе по-евтино да си купи тук пералня. Намирам за особено точен и невероятно конструктивен отговорът на ВанВС относно техническите и финансовите проблеми на канадска земя. Не съм била далеч от мисълта да си "прелетя" такива "багажи" от Европа, обаче сега знам със сигурност, че това е пълен абсурд. Аха, и общо взето всички се опитват да обяснят това на Сашка, ама тя си знае
Mi da vi kaja, 4e nie kato tragwahme, gledahme kakwo mojem da saberem w 4-te saka i da ne nadwi6im tegloto (towa ni be6e edinstwenata borba). Ta se6tate se, 4e nai-weroiatno izob6to ne sme pomislili za peralnia i t.n. Oswen towa ne znam za6to , no dopuskahme, 4e w Amerikata (w 4astnost Ca) bi triabwalo da sa 4uwali za peralni i dr. el. uredi (biahme pro4eli niakade, 4e towa bili konsumatorsko ob6testwo ). I mnogo dalnowidni izliazohme, naprawo prozrenie ni e bilo obhwanalo .
Обичам да преча
-
- Обратна връзка:
Много ми хареса понятието "преалния с предно зареждане"...напомня ми за мойта съквартирантка . Обаче тука съм сигурен че Наско флекса ще ме подкрепи че е добре пералнията да става и за задно зареждане , защото е доказано че колкото по-универсална е една вещ, толкова по-трудно я заменяме с друга :idea:
-
Понятието "преалния с предно зареждане" се явява фройдизъм. Писах съобщението късно снощи - това говори ли ти нещо?pomiar написа:Много ми хареса понятието "преалния с предно зареждане"...напомня ми за мойта съквартирантка . Обаче тука съм сигурен че Наско флекса ще ме подкрепи че е добре пералнията да става и за задно зареждане , защото е доказано че колкото по-универсална е една вещ, толкова по-трудно я заменяме с друга :idea:
-
- Обратна връзка:
Фройдизъм не беше ли движението на оня лулдите дето карат ски по фиордите на северна Европа? Знам ги. Брат ми беше един от тях преди един помияр да се изпикае точно на порсеката по която той се спускал. И така си отиде без да може да разбере защо некав си тъп помияр се е изпикал на пътеката, а не на близкото дърво (за незнаещите отговора е прост- защото бил женски помияр и не се нуждаел от дърво). :idea:beckythomas9 написа:Понятието "преалния с предно зареждане" се явява фройдизъм. Писах съобщението късно снощи - това говори ли ти нещо?
Ти го писа снощи, а аз го прочетох сутринта. Разлика никаква. Както се сещаш не е важно какво пишеш, а какъв смисъл влагаш в написаното. Пак мене такива мисли (за типовете зареждания ми идват по всяко време на денонощието)