Къде да може да се намери хубаво шкембе в Торонто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
albatros

Къде да може да се намери хубаво шкембе в Торонто?

Мнение от albatros »

Честита Новата 2005-та година на всички форумци.
Да ви носи късмет и здраве а пък останалото ще си дойде на мястото.

Аз съм от няколко месеца в Торонто и виждам, че имам голям проблем, не мога да намеря нормално говеждо шкембе.
На много от вас сигурно ви липсва хубавата шкембе чорба, на мене също. Тук в китайските магазини и останалите магазини продават нещо, което е било шкембе преди да го обработят и избелят. Толкова избелено щкембе не бях виждал никъде.Това за мен не е вече шкембе.

Та, някой да знае, къде аджеба може да се намери намери необработено шкембе.
Второ, някой да знае, къде аджеба в Торонто има кланица за едър рогат добитък. Може би от кланицата може да се купи директно преди да е минало през избелващата пароструйка.

Мислех да отварям шкембеджийница в Торонто ама нейсе :D !
Нема материал!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Къде да може да се намери хубаво шкембе в Торонто?

Мнение от KolioBalkanski »

albatros написа:Честита Новата 2005-та година на всички форумци.
Да ви носи късмет и здраве а пък останалото ще си дойде на мястото.

Аз съм от няколко месеца в Торонто и виждам, че имам голям проблем, не мога да намеря нормално говеждо шкембе.
На много от вас сигурно ви липсва хубавата шкембе чорба, на мене също. Тук в китайските магазини и останалите магазини продават нещо, което е било шкембе преди да го обработят и избелят. Толкова избелено щкембе не бях виждал никъде.Това за мен не е вече шкембе.

Та, някой да знае, къде аджеба може да се намери намери необработено шкембе.
Второ, някой да знае, къде аджеба в Торонто има кланица за едър рогат добитък. Може би от кланицата може да се купи директно преди да е минало през избелващата пароструйка.

Мислех да отварям шкембеджийница в Торонто ама нейсе :D !
Нема материал!
probvai na danforth ima gracki magazin za meso - na ujnata strana niakade okolo pape

a inache imashe edin restorant happy days ama mai e zatvoren
pitai za tripe
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ili nai-dobre pak na Danforth, no v "Nikolinos" restorant ili malko po na east v balgarskata mehana.
Vinagi e toplo shkembeto.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
albatros

Шкембето!

Мнение от albatros »

Благпдаря за информацията. По интересен за мен е гръцкия магазин, където може да се купи шкембето.
Никакъв ресторант не може да направи шкембе чорбата, която аз правя :D !
Заключено