Аз с жени до казармата не съм имал работа - само с ученички.Павел написа:Аз съм имал работа с ченгета, колкото ти си имал работа с жени, като изключим туркинята дето ти е кърпела НЕзелените чорапиIvan1007 написа:Хахаха.Павел написа:Куфарните търговци ухаехме на Бьорн Борг от Кореком, фабрикантите воняхте на Тройной, или в най-добрия случай на Олд Спайс; дори циганките ви избягвахаIvan1007 написа:Копърката, че миришеше не беше проблем, ако не я ядеш.Павел написа:Аз помня копърката 24 стотинки, серес-ките гърци я помнят 50 цента, аз помня 1000 лв "заплата" на месец (равносилно на 10 000 днес) , други, с вишо, помнят месечна заплата 175 лв, щото според изтънчения им вкус копърката миришела
Куфарите търговци смърдяха - на прокиснато и милиционер.
Смърдяха на ченге.
За теб с ченгетата е друга работа. По линия на СБА пускаха с връзки в соц страните. Отвъд "Желязната завеса" пускаха само доверени и проверени другари, щото иначе двата реда кльон по границата и граничарите си губеха смисъла.
Освен това да са ти дали да изнесеш двайсе консерви копърка и едно кило кашкавал. Фотоапаратите дето се хвалиш, че си изнасял и продавал се пишеха в декларация и подлежаха на връщане.
Та тия ги разправяй на дъщетя си, че не си бил "шестак"