ТЕРАПЕВТИЧЕН И РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ

Интересни търговски или други оферти.
Аватар
Galen
Мнения: 16
Регистриран на: Вто Яну 29, 2013 10:50 pm

ТЕРАПЕВТИЧЕН И РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ

Мнение от Galen »

Здравейте, казвам се Галина Бланко. Завършила съм образованието си в България. Там съм работила 5 години като масажист в гр.В.Търново в център "Дълголетие" където съм била и преподавател. Тук допълнително изкарах курс за терапевти което ми дава правото да работя с клиенти които имат осигуровки. Радвам се много, че имам възможността да помагам.
Масжите които правя са различни. Класически лечебен или по друг начин казано шведски, помага при болки и схващания. Той може да бъде 30 мин (30$), 1 час (60$), може за 1 и 30 (85$) с акупресура и рефлексотерапия. Калифорнийски масаж действа главно на нервната система. При него се използва букет от етерични масла. Времетраенето е 1 час (60$). Шиацу също за 1 час (60$), балансира енергията на човек, помага при различни заболявания на опорно-двигателния апарат. Стоун масаж въздейства както на тялото така и на всички енергийни кръгове (чакри) той е за 1 и 30 (85$). Топлината на камъните които използвам при този вид масаж помагат при проблеми на мускулната и опорно-двигателна система.
За повече информация може да се обадите на тел: (514) 998-6934 Монтреал или да пишете на имейлът ми g.blanko@hotmail.com
Добре дошли :)
Публикувай отговор