FeFlina написа:И понеже предпочитам официалните източници => http://www.minedu.government.bg/opencms ... lihsta.pdf" => процедурата по заверка от МОМН е БЕЗПЛАТНА. al_bulgaria - мисля, че това си имал предвдид [/b Понеже самата легализация - тоест да се сложи апостил, услугата се ЗАПЛАЩА - 15 лв. Но можете да си го прочетете и сами в линка.
В крайна сметка, пак казвам, че легализация не се иска (за сега), и както е посочил al_bulgaria- можете да заверите дипломите си БЕЗПЛАТНО в МОМН, което може би ще удовлетвори канадците на 100%.
Надявам се да съм помогнала
Ако греша, нямам нищо против да ме поправите
al_bulgaria написа:Не мога да разбера след като не сте наясно с нещо, защо го коментирате и при това изявявате крайно мнение.
Визирам tot 3211 - за твое сведение легализирането в МОМН е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, отнема не повече от 30 мин да подадеш документите и 10 дни да са готови.
И за да не мислите, че говоря на изуст ще ви кажа, че миналата година легализирах в МОМН 6 броя дипломи на мен и съпругата ми - от средно и висше образование , както и диплома за следдипломна квалификация - всичко БЕЗПЛАТНО!
Така че моля ви, нека когато не сме сигурни в нещо ( което и на мен ми се случва, разбира се) поне да не правим крайни изявления с което да объркваме и без това обърканите хора относно документи, легализации и т.н.
И нека всеки сам да реши дали да си легализира дипломите в МОМН.
Поздрави
Аз говоря за заверка, извинявам се ако някой не е разбрал. Съжалявам ако съм объркал някого с думата "легализация", но мисля, че всички говорим в момента за заверка на документите в МОМН, която е безплатна и не е задължителна при кандидатстване по Федералната процедура.