Викат ни на интервю

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
mufc
Мнения: 1322
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 3:56 pm
Местоположение: Stretford End

Re: Викат ни на интервю

Мнение от mufc »

Няма да си променя гледната точка а ще стискам палци тогава следващия да го хванат... независимо от каква националност е! и съм сигурен , че не само аз мисля така!

Ако искаш пусни една анкета с въпроси от сорта на
За или Против кандидатстване с фалшиви документи? ;)
Manchester United Football Club
prace
Мнения: 1617
Регистриран на: Чет Юни 02, 2005 2:17 am
Местоположение: София

Re: Викат ни на интервю

Мнение от prace »

Индийците и китайците идват по субсидиращата програма. В моята работа преобладават индийците. Всички са дошли в Канада по субсидиращата програма. Традициите са им такива, че целият клан живее заедно и правят всичко възможно това да се случи. Синът, трябва да живее с родителите си и да ги издържа едва ли не. А също така и по-малки братя и сестри ....
Браковете се уреждат между фамилиите по телефона и се дърпат булки от Индия, които не са виждали бъдещите си женихи на живо, а някои дори и на снимки. Ходят си с потурите и чалмите, няма особено развитие и живеят в огромни къщи по много семейства. Важното е традицията да се спазва, да се говори пунджаби и да се правят пари. Няма смесени бракове. Може би само ако някой е суперинтелигенен и учен ще си смеси свещената кръв с чужденец. Затова съседката ми канадка, казва че много скоро ще ни завземат индийците и китайците. Няма да могат да си разделят Канада помежду си. А знаем колко многобройни са и двата етноса.
Братя българи, не се сравнявайте с тях. Те се субсидират и не идват по програмите по които ние идваме.
Ако има нещо фалшиво в документите им, то това е от тук от Канадските им бизнеси и инкоми.
Касиопея
Мнения: 121
Регистриран на: Пет Яну 28, 2011 8:25 am

Re: Викат ни на интервю

Мнение от Касиопея »

Тази тема е направо ужасна!
Не знам дали ме отвращава повече факта, че в последно време попадам на все повече хора, готови да излъжат за да получат това, което искат или факта, че без абсолютно никакво притеснение го споделят тук, търсейки подкрепа.

Не знам, как става номера с намирането на работа в Канада, в Америка или където и да било по света (освен в БГ), но ми омръзна да ми обясняват, че лъжата, връзкарството, лицемерието, подмазването и корупцията ги имало навсякъде, подкрепяйки твърдението си с изречението "Ти ела тук и ще видиш!".
Вие елате! Елате и вижте за какво става дума. Елате да видите, как няма една дума истина. Елате да видите, как всичко, което някога сме учили, че е недостатък сега се е превърнало в предимство.

И какво?! Ние балъците да правим всичко, както трябва, да трупаме години стаж, да учим езици, да се явяваме на изпити за сертификати, да стискаме зъби всеки път, когато някой ни се качи на главата и ни помете и когато се опитваме да избягаме от всичката тази помия пак около нас да е пълно с хора, които вярват, че безчестията им винаги ще остават ненаказани.

За всички вас, които сте решили да лъжете и сте тръгнали с тази нагласа ще кажа само едно. Не съм аз човека, който ще си позволи да ви съди. Има друг за тази работа.

За всички вас, които вече сте се справили по един или друг начин и с охота подкрепяте този отровен начин на мислене и действие от страна на новите кандидати - съжалявам ви! Изречения от рода на: "Абе, кой ще те проверява бе, я се опитай ти да се обадиш в НОИ. Действай си спокойно....", ме карат да смятам, че дори живота в една социална държава, която ти предлага всички условия за да се чувстваш добре (стига да имаш желанието), все пак не е в състояние да се справи с балканския манталитет на някои индивиди.

Жалко е!
http://www.youtube.com/watch?v=bdoZEmiNXJY" onclick="window.open(this.href);return false;
smt
Мнения: 257
Регистриран на: Сря Юли 29, 2009 2:26 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от smt »

Касиопея написа:Не съм аз човека, който ще си позволи да ви съди. Има друг за тази работа.
Касиопея, не се ядосвай толкова много. Ти си го казала точно, че има кой да съди хората, които постъпват нечестно. Ти живей както смяташ, че е правилно, а другите ги остави на когото трябва. Просто смятам, че всеки има свободна воля и може да постъпва както си иска, друг е въпроса дали е правилно или не. :)
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
pavelyankov
Напуснал форума
Мнения: 903
Регистриран на: Пет Авг 14, 2009 8:29 am
Местоположение: varna

Re: Викат ни на интервю

Мнение от pavelyankov »

Касиопея много ми хареса :y:
Жалко, че малко хора ще я чуят :(
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
smt
Мнения: 257
Регистриран на: Сря Юли 29, 2009 2:26 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от smt »

pavelyankov написа:Касиопея много ми хареса :y:
Жалко, че малко хора ще я чуят :(
Никой няма да я чуе понеже не го прави на подходящото място, а и да го направи където трябва пак резултата ще е същия. Имаше един водещ на предаване Щейн мисля се казваше по Скат, човека всичко си го казваше в прав текст, караше хората се осъзнаят и да се надигнат, но уви. Просто на някои това не им е изгодно и го прогониха човека. Някак си ми звучи нелепо това надъхване пред очевидната реалност, която ни заобикаля и която никога няма да се промени.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Аватар
Павел
.
Мнения: 10209
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 4:57 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от Павел »

Много ми е жал като гледам интелигентни хора като Касиопея да се надяават "мошениците" да ги съди някой, който не съществува. Докато вие, вярващите, се надявате, разни пакита и индийци лъжат и мажат в документите, изкарват цялата орда непосредствени роднини, спонсорират яко и ги докарават на тумби.

Преди 2 седмици гледам по тивито за урагана дето помете Джоплин - от цялото градче нищо не остана - нито една сграда. Дават една женица, седнала сред развалините на бившата си къща и държаща един долар в ръка - единственото нещо което намерила. Клетата разправя - "Господ е с мен - изпраща ми този долар като знак, че всичко ще се оправи." Питам аз и отговор не чакам - какъв е този Господ, дето ще ти отнеме всичко за което си блъскал цял живот, за да ти изпрати после голямата недежда под формата на един пробит долар. Ако този Господ наистина съществуваше, защо не предотврати тази трагедия, без да се налага да изпраща един долар след това? Или може би цялото население на Джоплин, Мисури* са емигранти лъгали в документите?


............................................................
Местните възрастни хора го произнасят МъзЪръ.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от pumpy »

Павел написа:Питам аз и отговор не чакам - какъв е този Господ, дето ще ти отнеме всичко за което си блъскал цял живот, за да ти изпрати после голямата недежда под формата на един пробит долар. Ако този Господ наистина съществуваше, защо не предотврати тази трагедия, без да се налага да изпраща един долар след това? Или може би цялото население на Джоплин, Мисури* са емигранти лъгали в документите?
Павка, това е много елементарно съждение. Според равина ми, Господ праща изпитания на силните, защото знае, че те ще се правят с тях. Сигурно тези в Джоплин, Мисури са от много силните. Другите слабите си живуркат на социал и на пържолки цял живот, ако това изобщо може да се наречч живот .
Не че ти очакваше отговор де......

Относно лъжата и имиграцията - всяко нещо, рано или късно ще си дойде на мястото. Днес си излъгал в документите, утре ще излъжеш за социала, в други ден за нещо друго, докато дойде деня, в който ще кажеш, че Канада не става за нищо и се прибереш обратно. Защото не си научил най-важния урок в тази процедура - борбата с трудностите, а от тях бол тука...
Аватар
mufc
Мнения: 1322
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 3:56 pm
Местоположение: Stretford End

Re: Викат ни на интервю

Мнение от mufc »

Относно лъжата и имиграцията - всяко нещо, рано или късно ще си дойде на мястото
:y:
И нещата си идват на мястото вече... надявам се служителите в Букурещ (и не само те)за в бъдеще да проверяват още по-педантично, вижда се , че има раздвижване в тази посока :party:
Manchester United Football Club
Аватар
Павел
.
Мнения: 10209
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 4:57 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от Павел »

Аха, значи понеже сте от силните, затова Господ ви изпрати холокоста. А като сте силни, защо не се справяте сами, ами искате вече 70 години обезщетения от по-слабите, дето нямат нищо общо с лагерите? Ако съм те затруднил с въпроса си, питай равина.

М/у другото жената сред развалините наистина изглеждаше много силна - колкото Скалата и Арни взети заедно. Няма да се учудя, ако вече е построила къщи за цело село.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от pumpy »

Павел написа:А като сте силни, защо не се справяте сами, ами искате вече 70 години обезщетения от по-слабите, дето нямат нищо общо с лагерите? Ако съм те затруднил с въпроса си, питай равина.
Аз лично Холокоста не съм готов да го обсъждам с теб в публичното пространство.
Относно втората част на изказването ти, не ме интересува какво имаш предвид под "обезщетения от по-слабите, дето нямат нищо общо с лагерите".
Опитах се да ти дам друга гледна точка за едно нещастие. Ти сам по-горе каза, че не вярваш. Остави хората които го правят да са щастливи на спокойствие.
Аватар
Павел
.
Мнения: 10209
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 4:57 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от Павел »

Страхотен отговор - кратък, точен и неразбран. Нямах и намерение да обсъждам холокоста - въпроса беше риторичен. Оставям щастливата вярваща жена на спокойствие сред развалините.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
mortigur
Мнения: 1050
Регистриран на: Чет Апр 07, 2011 11:32 am
Местоположение: Jazan, Jazan Governorate, Saudi Arabia
Обратна връзка:

Re: Викат ни на интервю

Мнение от mortigur »

Павел написа:Много ми е жал като гледам интелигентни хора като Касиопея да се надяават "мошениците" да ги съди някой, който не съществува. Докато вие, вярващите, се надявате, разни пакита и индийци лъжат и мажат в документите, изкарват цялата орда непосредствени роднини, спонсорират яко и ги докарават на тумби.

Преди 2 седмици гледам по тивито за урагана дето помете Джоплин - от цялото градче нищо не остана - нито една сграда. Дават една женица, седнала сред развалините на бившата си къща и държаща един долар в ръка - единственото нещо което намерила. Клетата разправя - "Господ е с мен - изпраща ми този долар като знак, че всичко ще се оправи." Питам аз и отговор не чакам - какъв е този Господ, дето ще ти отнеме всичко за което си блъскал цял живот, за да ти изпрати после голямата недежда под формата на един пробит долар. Ако този Господ наистина съществуваше, защо не предотврати тази трагедия, без да се налага да изпраща един долар след това? Или може би цялото население на Джоплин, Мисури* са емигранти лъгали в документите?
............................................................
Местните възрастни хора го произнасят МъзЪръ.
Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари. Е не те въобще не лъжат в документите, преди имаше един много готин сайт http://www.notcanada.com" ама му затвориха устата. По добре де, да не плашат такива надъхани потребители като тукашните.

Eто ви малко материал за размисъл
http://goo.gl/V4W22"
http://goo.gl/o3Rd2"

Второто е по готино и се казва Who Gets In? Ще видите че е правено през 1989 година, и още тогава е имало нагласявки и лъжи. Предполагам до какви размери се е развила тази тенденция вече. И двете филмчета мисля че са правени от канадци. Поне второто със сигурност е на канадски режисьор.
Taxation is theft.
Аватар
Koko
Мнения: 8033
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от Koko »

mortigur написа:Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари.
...
Това от къде го знаеш?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Re: Викат ни на интервю

Мнение от pumpy »

Koko написа:
mortigur написа:Еле пък ония дето ми идват като рефюжита и от нищо без език и без образование получават по 28 бондара на година държавни пари.
...
Това от къде го знаеш?
Не е важно да има източник, важното е да си приказваме - тук е безплатно и от него глава не боли.....
Освен това ме е ясно тези 28к са за сам човек или семейство с 5 деца ?
Публикувай отговор