Доволни от имиграцията...
Доволни от имиграцията...
"Много хора са минали оттук на път за Тир и Сидон. Някои от тях се оплакваха, че нищо не са постигнали в Акбар и търсеха нова съдба. По-късно същите тези хора се връщаха. Не бяха успели да постигнат това, за което бяха тръгнали, защото заедно с багажа си те носеха и товара на предишния си неуспех. Някои обаче успели да си намерят работа при управниците, други се радваха колко добре са възпитали децата си, ала нищо повече. Миналото им в Акбар ги беше направило стрехливи и те не вярваха достатачно в самите себе си, за да поемат някакъв по-голям риск. Край къщата са минавали и хора, пълни с ентусиазъм. Бяха използвали всяка минута в Акбар, за да съберат с много труд парите, необходими за предприетото от тях пътуване. За тези хора животът беше - и винаги ще бъде - непрекъсната победа. Те също се връщаха, но ми разказваха чудни истории. Бяха завоювали всичко, което искаха, защото не ги възпираше неудовлетворението от миналото им."
Това са думи на пастира от книгата на Паулу Куелю "ПЕТАТА ПЛАНИНА"
Преписах ги тук, защото ми се иска тези думи да стигнат до сърцата на колкото може повече хора и да ви помогнат по трудния път на имиграцията.
Успех на всички!
Това са думи на пастира от книгата на Паулу Куелю "ПЕТАТА ПЛАНИНА"
Преписах ги тук, защото ми се иска тези думи да стигнат до сърцата на колкото може повече хора и да ви помогнат по трудния път на имиграцията.
Успех на всички!
Браво
Благодаря Нико !
Niko, vinagi si me kefil. Riadko se vkluchvash, no na miasto kakto se kazva
Tezi 6-7 reda sa sabrali v sebe si osnovata na imigratsiata. Dokolkoto shvashtam i toia forum s hiliadite si mnenia se opitva da obiasni tochno tova. Ama za sajalenie izmejdu nas niama nito edin Paulo Quelio i za tova pishem dalgi odi. Napravo me izkefi. Imash li oshte takiva neshtitsa za tapi ingeneri deto nemat jelanie i vreme da chetat sviastna literatura, a samo spravochitsi i cherteji
Tezi 6-7 reda sa sabrali v sebe si osnovata na imigratsiata. Dokolkoto shvashtam i toia forum s hiliadite si mnenia se opitva da obiasni tochno tova. Ama za sajalenie izmejdu nas niama nito edin Paulo Quelio i za tova pishem dalgi odi. Napravo me izkefi. Imash li oshte takiva neshtitsa za tapi ingeneri deto nemat jelanie i vreme da chetat sviastna literatura, a samo spravochitsi i cherteji
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Доволни от имиграцията...
Преди около месец реших окончателно да се откажа да пиша във Форума. Така и не успях да се науча да приемам обидите от хора, които нямат никакво значение в живота ми. Преди време, обаче, един от участниците случайно изпусна фраза и ме накара да се замисля. Това промени живота ми. Затова реших отново да опитам... Може и аз да успея да помогна на някой да намери нужен за него отговор...
Димитър Колев, уважавам правото ти да виждаш така нещата. Може и така да е. Знам само, че книгите на Куелю много ми помогнаха. А колко от нас са чели Библията?
Честно казано, не ме и интересува особено, кой, дали и защо е гей. Всъшност използвах цитата, защото, поради липса на достатъчно талант, не мога да изразя нещата толкова точно и ясно, колкото Куелю ги е казал. През ден тук се появява въпроса: “Кажете ми дали да замина?”. Опитах се да дам най-добрия според мен отговор.
Искам също да спомена една много положителна страна на имиграцията, която не е споменавана до сега – тя дава възможност, втори шанс, за този, който успее да се пребори, да осъществи мечти, които по една или друга причина са били невъзможни в България. Помислете – така и така започваме живота си отначало; така и така най-"страшната" стъпка е вече направена. Защо да не продължим да правим "глупости" и да не осъществим някоя и друга позабравена детска мечта, но с опита на зрялата възраст? Колко хора в България имат правото на "втори шанс"?
Както гледам има хора, които така и няма да разберат какво се опитвам да кажа... ... или не им трябва да разбират, защото те вече всичко знаят... Пиша го за хората, които имат нужда. На другите се извинявам за изгубеното време
Димитър Колев, уважавам правото ти да виждаш така нещата. Може и така да е. Знам само, че книгите на Куелю много ми помогнаха. А колко от нас са чели Библията?
Честно казано, не ме и интересува особено, кой, дали и защо е гей. Всъшност използвах цитата, защото, поради липса на достатъчно талант, не мога да изразя нещата толкова точно и ясно, колкото Куелю ги е казал. През ден тук се появява въпроса: “Кажете ми дали да замина?”. Опитах се да дам най-добрия според мен отговор.
Искам също да спомена една много положителна страна на имиграцията, която не е споменавана до сега – тя дава възможност, втори шанс, за този, който успее да се пребори, да осъществи мечти, които по една или друга причина са били невъзможни в България. Помислете – така и така започваме живота си отначало; така и така най-"страшната" стъпка е вече направена. Защо да не продължим да правим "глупости" и да не осъществим някоя и друга позабравена детска мечта, но с опита на зрялата възраст? Колко хора в България имат правото на "втори шанс"?
Както гледам има хора, които така и няма да разберат какво се опитвам да кажа... ... или не им трябва да разбират, защото те вече всичко знаят... Пиша го за хората, които имат нужда. На другите се извинявам за изгубеното време
Niko,
Tzitata e super. Ne sym chel Paulo Koelu i ne znam haltura li e , gei li e ili kakvoto tam pishat niakoi saforumtzi, no opredeleno otkassa mi haresva.
Syglassen sym che naglassata i viarata v sobstvenite sili sa vajen faktor za uspeha v Montreal i v drugi gradove .
Tzitata e super. Ne sym chel Paulo Koelu i ne znam haltura li e , gei li e ili kakvoto tam pishat niakoi saforumtzi, no opredeleno otkassa mi haresva.
Syglassen sym che naglassata i viarata v sobstvenite sili sa vajen faktor za uspeha v Montreal i v drugi gradove .
V Montreal ``jivotat e kato kutia s shokoladovi bonboni``... predimno ot teb zavissi kakav bonbon shte ti se padne
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Доволни от имиграцията...
hey NikoNiko написа:Преди около месец реших окончателно да се откажа да пиша във Форума. Така и не успях да се науча да приемам обидите от хора, които нямат никакво значение в живота ми. Преди време, обаче, един от участниците случайно изпусна фраза и ме накара да се замисля. Това промени живота ми. Затова реших отново да опитам... Може и аз да успея да помогна на някой да намери нужен за него отговор...
Както гледам има хора, които така и няма да разберат какво се опитвам да кажа... :cry:... или не им трябва да разбират, защото те вече всичко знаят... Пиша го за хората, които имат нужда. На другите се извинявам за изгубеното време :oops:
nedei takabe chovek
ama zapochvam da si mislia che niakoi niamat chuvstvo za humor
az lichno sam po cial den na rabota i se raznoobraziavam v toia forum
kakvoto moga pomagam ama to e poveche po lichni saobshtenia i kakto i da e pomoshtta e kam 1% ot vsichkite mi pisania v foruma
ostanalite 99% sa ei taka za da ne mi izbuhne glavata ot rabota v sivata kanadska deistvitelnost.
taka che - ne se obijdai
Imigraciata dava vtori shans - da.
Spored men toia vtori shans e vse edno da biagash s edna ot teia jelezni topki na kraka kato na zatvornicite ama vse pak za niakoi e po dobre da biagat s takava topka na suho otkolkoto da se daviat iz Bangladeshite na sveta.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Верно е ,Нико,никой не се опитва да те обиди.Аз не съм се целил в тебе-вярвам не си манекенка!Ако си се почувствал лично засегнат-извинявам се публично!
Подхождай с повече чувство за хумор,моля те...и в края на краищата какво те засягат писанията на хора"без значение" за теб(а кой знае-може и въобще без значение).
Просто споделих чуждо мнение,което съм харесал...
Явно обичаш да четеш и аз обичам.Но вкусове,вкусове...
За мен да пишеш плоски афоризми,като П.К.(Христо Калчев също ги пише такива-аз като малък се кефех на Пияна Светлина,Луда вода и Белия Дявол)не значи,че си велик писател.
По мое мнение в сранение с Достоевски да речем,Паулу Глупелю е булеварден драскач.
А за гей-не знам,но като гледам Колювата снимка...
Майтапя се-не искам да те обиждам.
Ако искаш напиши ми,съм голям г*з
Обещавам няма да се сърдя
Подхождай с повече чувство за хумор,моля те...и в края на краищата какво те засягат писанията на хора"без значение" за теб(а кой знае-може и въобще без значение).
Просто споделих чуждо мнение,което съм харесал...
Явно обичаш да четеш и аз обичам.Но вкусове,вкусове...
За мен да пишеш плоски афоризми,като П.К.(Христо Калчев също ги пише такива-аз като малък се кефех на Пияна Светлина,Луда вода и Белия Дявол)не значи,че си велик писател.
По мое мнение в сранение с Достоевски да речем,Паулу Глупелю е булеварден драскач.
А за гей-не знам,но като гледам Колювата снимка...
Майтапя се-не искам да те обиждам.
Ако искаш напиши ми,съм голям г*з
Обещавам няма да се сърдя
Az samo bih dobavil
Po-dobre gei, otkolkoto pu**a.
Niko shto ne im teglish edna m**a kakto ti predloji Mitaka...verno che te izgabarkaha po mnogo manekenski nachin , ama pak ti shto im se vrazvash. AKo edno neshto e hubavo- to e hubavo...i e vse taia dali e gei ili p**a...az kakvi pichove sam skival po razni gei spisania...napravo super
Ei, darti prachove takiva...ia ostavete choveka na mira. edin svesten pisach ima v toia forum i vie i nego iskate da izgonite...sha razdaam pravosadie az...
Po-dobre gei, otkolkoto pu**a.
Niko shto ne im teglish edna m**a kakto ti predloji Mitaka...verno che te izgabarkaha po mnogo manekenski nachin , ama pak ti shto im se vrazvash. AKo edno neshto e hubavo- to e hubavo...i e vse taia dali e gei ili p**a...az kakvi pichove sam skival po razni gei spisania...napravo super
Ei, darti prachove takiva...ia ostavete choveka na mira. edin svesten pisach ima v toia forum i vie i nego iskate da izgonite...sha razdaam pravosadie az...
Lub0, kat ti e too much ni ma chetiLub0 написа:Too much information!MechoPuh написа:az kakvi pichove sam skival po razni gei spisania...napravo super
Ni sam kazal che si padam po maje, ama kato vidia niakoi stegnat pich s vlajen pogled znam che pone vanshno tova shte da e ideal za majka krasota
Az sam tochno obratnoto na tia po spisaniata...k'vo da praish. Jivot. I ako pak reshish da me gabarkash moga da ti razkaja mnogo oshte za niakoi jenski spisania, po koito opredeleno si padam poveche, no chovek triabva da e otvoren za novostite...toku vij niakoi komshai vzeme da me haresa i da mi pripishe ia million, ia poveche...ili nekoe Ferrary ot vashta ulitsa