Абе Ира, колко голям трябва да е според теб този резервоар? Не могат да я вържат с бойлера все пак
Вижте новата реклама тук http://www.thane.ca/products/housewares ... oturbo.php
Този резервоар как е?
гледах я преди малко по тв, има промоция в момента, плаща6 1, получаваш 2, така че излиза по 100$.
Нещо подобно дали се намира и при нас?
- Ivet
- Обратна връзка:
Аз съм ползвала стимър, чисти страхотно, няма петно, дето да му се опре, фугите в банята ги прави като нови, единственият проблем според мен му е, че е абсолютно ненужен в едно домакинство, освен има-няма веднъж годишно за някое забравено кюше в бейсмънта. От парцалите няма оттърване - мърсотията, дето я избутва парата пак трябва да я събереш с нещо. На който са му омръзнали парцалите, да мине на мокри кърпи, има ги за всичко - чистиш и хвърляш, човешка работа, за пода клининг падс си вършат чудесна работа, не са и толова скъпи за рифилс. (страхотен изказ извадих, чак Анксели може да ми завиди )
Let it go...
Ivet написа:...От парцалите няма оттърване - мърсотията, дето я избутва парата пак трябва да я събереш с нещо.
Ето, знаех си, че има некви тайни
Инак и аз съм с разни кърпички: за печка, за мивка, за дърво и т.н. А като трябва по-сериозно чистене, с препарата за прозорци лъскам всичко + от хартията за всякаква употреба (хаха, аз пук го преведох това, та не знам дали някой щесе сети за какво говоря ), почти нямам парцали из нас.
Обичам да преча