Нещо подобно дали се намира и при нас?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Нещо подобно дали се намира и при нас?

Мнение от Joy »

Такава парочистачка искам:

http://topshop.bg/index.asp?tn=productview&pid=46820

Виждали ли сте по магазините? Писнаха ми парцалите. :evil:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ами по ТВ магазина предлагат всеки ден
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Joy

Мнение от Joy »

krimon написа:ами по ТВ магазина предлагат всеки ден
Ма същото ли? :roll: Аз такава телевизия нямам. Къв е тоя магазин?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ТVA и TQS - в рекламното време, в паузата на хокейните мачове 8)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Joy

Мнение от Joy »

krimon написа:ТVA и TQS - в рекламното време, в паузата на хокейните мачове 8)
Божееееееее...... :lol: Аз хокей не гледам.
Ама същия ли е парцала? Глей сега как ще ме карат да гледам глупости... :roll: :?
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Поне от половин год. го гледам по ТВ-то. Същия триъгълник, марката е друга май. Май беше 200 кинта, но не съм сигурна. Не е само в паузите на хокея, но не знам кога точно го дават. И аз и се точа, ама ...
Обичам да преча
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

re

Мнение от emyangels »

Ако не се лъжа това е продукта, който се рекламира тук - поръчва се по интернет:

http://www.thane.ca/products/housewares ... h2omop.php
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

И аз по едно време мислех да си взема такова нещо и гледах в канадската гума едни, но отзивите за тях по Интернет не бяха много добри
Критиките бяха ,че бързо се развалят,ръждясват контейнерите и протичат, правят силна пара само първите 10 мин. и т.н....
1
2
3
Има и професионални, но те са скъпи , над 1000 долара. Мисля ,че имаше и добри отзиви за едни модели по 500 долара.
На показаното отгоре ми се струва много малък контейнера за вода и бързо ще приключва, няма смисъл всеки 10 мин, да тичаш да пълниш вода. Също така бях чела ,че е добре контейнера да е от неръждаемо желязо. На мен лично ми е прекалено пластмасово. На рекламата обаче изглежда супер, но на нея това й е целта. :lol:
Има едни малки под формата на чайници, въобще не се лъжете да взимате от тях. Аз бях взела от канадската гума и въобще не успях да го подкарам, замених го с второ, и па същото и им го върнах окончателно.
Между другото дават под наем професионални, ако искате да пробвате как се чисти с такова чудо.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Joy

Re: re

Мнение от Joy »

emyangels написа:Ако не се лъжа това е продукта, който се рекламира тук - поръчва се по интернет:

http://www.thane.ca/products/housewares ... h2omop.php
Страхотно. И само сто дол., обаче шипинга не се знае. Като гледам няма начин да го разбереш преди да поръчаш. :roll:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ира ме разубеди за момента. Избави ме от продължителните размишления...
:lol:

Мерси, Ира :beer:
Обичам да преча
bateto

Мнение от bateto »

гледам Лелките пак откачиха :D :D :D
Joy

Мнение от Joy »

bateto написа:гледам Лелките пак откачиха :D :D :D
Еее, алооооо, ти кого наричаш лелки бе? Дърт пръч. :lol: :lol:
Joy

Мнение от Joy »

anito написа:Ира ме разубеди за момента. Избави ме от продължителните размишления...

Да ама Ира гледа в Канадската гума, а там е пълно само с боклуци. :lol: Много бързо се разубеждаваш. Или можеш да си позволиш домашна помощница? Аз не мога, а от гнусни парцали до гуша ми дойде. :x
bateto

Мнение от bateto »

тебе няма ли какво друго да те тресе ,ами някаква си гнусна прахпсмукачка. :D
ама да не се обидиш :wink: ,нямам напредвид критическата дето чука на вратата. :lol:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Joy написа:
anito написа:Ира ме разубеди за момента. Избави ме от продължителните размишления...

Да ама Ира гледа в Канадската гума, а там е пълно само с боклуци. :lol: Много бързо се разубеждаваш. Или можеш да си позволиш домашна помощница? Аз не мога, а от гнусни парцали до гуша ми дойде. :x
Аз пък съм скептична за неща, които продават по тв, не мога да ги пипна, да ги помириша... веднъж си купих един спортен уред (въпреки скептицизма ми) и се оказа, че полека-лека лостчето, с което се нагласят степените на труднст, спря да си върши работата, само се връщаше на най-леката степен. Но ми отне време да го забележа... и нали, ако не си доволен, връщаш продукта, а те ти връщат парите. Само че на кой му се губят време и нерви да се разправя с фирми, дето даже магазин си нямат, а само по тел. е връзката... поне не на мен.
Това, дето го предлагат по тв за 100 кинта, няма да е много по-стока от това в гумата...
Аз парцал нямам: имам една гъба с дръжка, имах си такава и в БГ, и не се гъзуртя да лъскам пода с парцал. Проблем ми е само единия килим, който разбрах бързо защо беше евтин: никакаъв прахосмук не го спасява, само лазене с четка. Но като му направя още 2-3 дупки с цигара, ще го изхвърля, и ще си реша и този проблем 8)

Батето, аз ако съм лелка, ти ще да си чичото, а не Батето :lol:
Обичам да преча
Публикувай отговор