VUPROS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
alexa
Мнения: 180
Регистриран на: Сря Авг 13, 2003 5:29 am

VUPROS

Мнение от alexa »

Kakvo moge da se sluchi ako gena,koiato e vodesht kandidat, populni purvite i vtorite documenti ne s familnoto si ime po rogdenie a s tova koeto e pridobila ot braka?
Lichno az smiatam che tova ne e fatalno i moge ako se nalogi da seutochni s edna deklaraciia za identichnost na lice s razlichni imena,no vse pak ako niakoi znae neshto ot praktikata,neka go spodeli.
kakapana
Мнения: 36
Регистриран на: Пет Авг 08, 2003 11:52 am
Местоположение: Montreal

Мнение от kakapana »

Няма никакъв проблем-просто си извади Удостоверение за идентичност на имена-мисля че така се водеше този документ от общината по местожителство и нямаш грижи.Късмет.
jery
Мнения: 78
Регистриран на: Нед Авг 10, 2003 3:37 am
Местоположение: Dallas, TX
Обратна връзка:

не мисля, че е проблем

Мнение от jery »

здравей!
Не мисля, че ти направят проблем за това.... Аз също съм жена-водещ кандидат /в момента импозвам ник-а на мъжа ми/. Спомням си, че и в първите, а и във вторите документи изискват фамилното име по рождение. Явно за тях това, което си придобила след брака няма такова значение. Обикновено в дипломите и др. док. пише твоето име по рождение. Аз за всеки случай си приготвих удостоверение за идентичност /3лв. с легализацията и още 7 за превода/. Но и в самият акт за Граждански брак пише за смяната на имената.
Спомням си,че във вторите док. питаха и за фамилното име по мъж....

Така, че не се притеснявай.... Желая ти успех! :)
alexa
Мнения: 180
Регистриран на: Сря Авг 13, 2003 5:29 am

Мнение от alexa »

Mersi za otgovorite.
Az sushto smiatam che ne e problem,zashto to poniakoga diplomi ,trudovi knigki i t.n. sledvat braka i novoto ime e po-izpolzvano v documentite,koito se prilagat ,no tova sa samo misli -veroiatno imigracionnite slugbi si imat neshto predvid za da iziskvat familnoto ime po rogdenie...
Az puk veche opchti si zabravih originalnata familiia otpredi brakuvaneto :D :D :D Toooolkova otdavna beshe :) :lol: :wink:
Аватар
emyangels
Мнения: 724
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 8:38 am
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И аз имах разминаване в имената си - името и фамилията ми на латиница са изписани по различен начин в стария и новия паспорт, а започнах процедурата със стария си паспорт. Извадих си бележка, че двете имена са мои и е валидно еди кое си и никакви проблеми!
Заключено