Километричните теми за и против имиграцията в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
speedy

Километричните теми за и против имиграцията в Канада

Мнение от speedy »

Сетих се за един стар виц.

Един човек имал хубава и умна жена, но нещо между тях все не вървяло гладко. Негов познат при удобен случай го попитал:
- При такава хубава и умна жена, защо все си недоволен?
- Виждаш ли тази нова, лъскава обувка на крака ми? - попитал го човекът
- Да - отговорил познатият
- Само аз знам къде ми стиска.

Та мисълта ми беше, че на всеки може да му се случи да му стиска обувката, особено пък ако е нова, независимо дали е в Канада, България, или Чукотка. Едни ще уцелят дефектна обувка, на други просто палецът е по-дълъг, на трети ще им лепне като по поръчка.
Хора има всякакви, това, което е добро за едни, е трудно поносимо за други.

Добре е хората да си казват какво им харесва и какво не и ако това става в рамките на добрия тон, ползата за тези които се гласят тепърва да имигрират ще бъде по-голяма. Така ще могат да си сверят часовниците, преди да се качат на самолета.

Нагази ли се в мнения като "В Канада е зле и който казва, че му е добре е лъжец" или "В България им е добре само на мутрите и политиците", темата става надвикване.

Хайде да се държим като нормални хора (един вид "Дайте да дадем").
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

:beer: :beer: :beer:
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Alina

Мнение от Alina »

И от мен :beer: :lol:
Alina
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Absolyutno sam saglasen, speedy. Samo che, causa perduta bih kazal. Ne moje da ochakvash drug razvoy na temite. Ednistveniyat nachin tova da stane e, vsichki zayajdanici i otkloneniya po temata da se prashtat ot moderatorite v junka. Presen primer, temata na Gez. Toy pishe vpechatleniya ot Canada. Tany dobavya neynite, horata pochvat da govoryat po temata, kakto si mu e redat i izvednaj hop- statiya ot Toronto Sun, che kanadskite kitayci se vrshtali v Kitay. E i? Te kitaycite yadat s klechki vsichko, a sikhite hodyat s golemi chalmi i kvo? Sega, da pochnem da yadem s klechki, shtoto kitaycite pravyat taka i da napusnem Canada i da se zaselim v provinciya Nageogazanoy, shtoto kitaycite pravyat taka. Drug e vaprosat, che edin kitaec se vrshta, a 10 imigrirat sled nego v Canada, no imigracionnoto saldo na kitaycite prosto nyama vrzka s tova, koeto kazva Gez. :idea:

A, ti BG dude si tochno ot horata, koito reagirat na vsyako mnenie ZA Canada s "ne moje da bade, shtom na men ne mi haresva, ne moje na tebe da ti haresva, lajesh." Nishto lichno, dude, prosto badi malko po-toleranten, eh. Az nyamam nishto protiv, che ti haresva Bulgaria i che iskash da hodish tam ili kadeto i da e. Priemam ti mnenieto s uvajenie, kakto i tova, che ne ti haresva Canada. No, da trgnesh da mi kazvash, che ne moje da sam dobre v Canada i da mi haresva tuk ili kakto nyakoi drugi da mi obyasnyavat, che vsichko v Canada e gadno i vsichki kanadci sa idioti, e tova veche me drazni. No, taka e, bulgari i tolerantnost kato magare i sandali. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Аз пък отдавна си мисля нещо подобно:
Във форума, както никъде другаде, се събират хора от различни черги.
Демек, няма да видиш никъде скромни хорица седнали на една маса със баровци с ролекси да разискват добре или зле е в Канада, респективно Бг.
И поради тази причина тук се пораждат толкова много конфликти, реално би се стигнало до бой със маси и столове :o
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

:beer: :beer: :beer:
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
huba

Мнение от huba »

Kpetrov написа:Аз пък отдавна си мисля нещо подобно:
Демек, няма да видиш никъде скромни хорица седнали на една маса със баровци с ролекси да разискват добре или зле е в Канада, респективно Бг.
И поради тази причина тук се пораждат толкова много конфликти, реално би се стигнало до бой със маси и столове :o
Ti pak ako si mislish che barovcite s roleksi pishat po forumi.... :)
:lol: :lol: :lol:
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Пишеме, пишеме....

Изображение
Изображение
с
Изображение
T&C of my opinion:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

huba написа:
Тука много съм съгласен, ама кво да се прави като някои искат да се представят за такива - много са ми смешни :lol:
huba

Мнение от huba »

miteto написа:
huba написа:
Тука много съм съгласен, ама кво да се прави като някои искат да се представят за такива...
Mda i ne sa edin dvama.Sindroma nai-nai-nai. :) :D :D
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

БГ-Дюд бях решил да не се намесвам с простиите, но когато успееш да ми снимаш ето тази кола на български фон може да си поговорим за
стандарт в България:
http://www.canadatrader.com/result/deta ... 484&pgno=1
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Не мога да я отворя тази страница...
T&C of my opinion:
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Oпс, отворих я. Наистина да не се беше намесвал - когато се ка4иш ти самият в тази кола тогава се намеси.

Само приказваш ти без да знаеш. Върви на този адрес:
http://mobile.gbg.bg/
и дръпни астон мартин, и ела тук да ми се извиниш публи4но :)
T&C of my opinion:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Canuck написа:Absolyutno sam saglasen, speedy. Samo che, causa perduta bih kazal. Ne moje da ochakvash drug razvoy na temite. Ednistveniyat nachin tova da stane e, vsichki zayajdanici i otkloneniya po temata da se prashtat ot moderatorite v junka. Presen primer, temata na Gez. Toy pishe vpechatleniya ot Canada. Tany dobavya neynite, horata pochvat da govoryat po temata, kakto si mu e redat i izvednaj hop- statiya ot Toronto Sun, che kanadskite kitayci se vrshtali v Kitay. E i? Te kitaycite yadat s klechki vsichko, a sikhite hodyat s golemi chalmi i kvo? Sega, da pochnem da yadem s klechki, shtoto kitaycite pravyat taka i da napusnem Canada i da se zaselim v provinciya Nageogazanoy, shtoto kitaycite pravyat taka. Drug e vaprosat, che edin kitaec se vrshta, a 10 imigrirat sled nego v Canada, no imigracionnoto saldo na kitaycite prosto nyama vrzka s tova, koeto kazva Gez. :idea:

A, ti BG dude si tochno ot horata, koito reagirat na vsyako mnenie ZA Canada s "ne moje da bade, shtom na men ne mi haresva, ne moje na tebe da ti haresva, lajesh." Nishto lichno, dude, prosto badi malko po-toleranten, eh. Az nyamam nishto protiv, che ti haresva Bulgaria i che iskash da hodish tam ili kadeto i da e. Priemam ti mnenieto s uvajenie, kakto i tova, che ne ti haresva Canada. No, da trgnesh da mi kazvash, che ne moje da sam dobre v Canada i da mi haresva tuk ili kakto nyakoi drugi da mi obyasnyavat, che vsichko v Canada e gadno i vsichki kanadci sa idioti, e tova veche me drazni. No, taka e, bulgari i tolerantnost kato magare i sandali. :lol:
Canuck, bratle, ne razbra li? Az sam ubeden, che Bg-dud e chovek, koito znae hubavite hoteli, zashtoto parkira kolite na barovcite pred tiah. Ta chuval e toi za laskav jivot i pravi po 250-300 dolara na den, koeto estestveno mu pozvoliava da zarovi nas v pari, nas - bednite dushi, raboteshti za 8 na chas. No poneje tova mu e malko, BG-dud imigriral v Kanada i tuka niama tolkoz koli za parkirane, ta da si kaje bolkata choveka - ostavete go de, леле kvi ste?
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Остави ме ве Гец, егаси къв си.
T&C of my opinion:
Заключено