Можете ли да кажете...
Можете ли да кажете...
Събирам документи в момента. Трябва ли да търся документ за това че по време на следването си , като студент, съм прекъсвал за 1 година и съм работил?
Не бих се обзаложил, че ще ти помогне много.
Ако е стаж по специалността определено да, например, учиш Счетоводство и си работил във Счетоводна фирма или нещо от този сорт. Припомнете си какво пише: Кебек изисква стаж по специалността минимум 2 години, а като такъв се брои именно този след завършване на бакалавърска степен в твоя случай.
Ако е стаж по специалността определено да, например, учиш Счетоводство и си работил във Счетоводна фирма или нещо от този сорт. Припомнете си какво пише: Кебек изисква стаж по специалността минимум 2 години, а като такъв се брои именно този след завършване на бакалавърска степен в твоя случай.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Второто твърдение е вярно, но не и първото. Те взаимно се отричат.sub0 написа:Ако е стаж по специалността определено да, например, учиш Счетоводство и си работил във Счетоводна фирма или нещо от този сорт. Припомнете си какво пише: Кебек изисква стаж по специалността минимум 2 години, а като такъв се брои именно този след завършване на бакалавърска степен в твоя случай.
Не се брои за трудов стаж по специалността, когато работиш по време на следването, макар и да е в същата сфера. Ще се брои за трудов стаж по специалността времето след завършване на образованието. Другото си е просто трудов стаж.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko написа:Второто твърдение е вярно, но не и първото. Те взаимно се отричат.
Не се брои за трудов стаж по специалността, когато работиш по време на следването, макар и да е в същата сфера. Ще се брои за трудов стаж по специалността времето след завършване на образованието. Другото си е просто трудов стаж.

За 6 месеца Ариес е вярно че го пише в сайта на имиграционните, но можеш да се пробваш да минеш интервю като основен кандидат с такъв стаж

Виж сега, под 6 месеца те късат независимо от всичко останало.
При 6 месеца вече започват да разглеждат молбата ти и там каквото сабя покаже (представи си две специалности на френски, перфектно ниво на владеене и т.н., а пък да не е минал кандидата).
Та основната ми мисъл е, че и с брилянтни останали показатели при под 6 месеца стаж изхвърчаш
При 6 месеца вече започват да разглеждат молбата ти и там каквото сабя покаже (представи си две специалности на френски, перфектно ниво на владеене и т.н., а пък да не е минал кандидата).
Та основната ми мисъл е, че и с брилянтни останали показатели при под 6 месеца стаж изхвърчаш

Така и не можах да разбера за 6 месеца трудов стаж изобщо ли става дума, или за трудов стаж само по специалността, за която имаш висше образование. Защото аз имам повече от 5 години общ трудов стаж, но по специалността на висшето ми образование е около 1 година и половина. Това може ли да ми създада проблеми?
Аз стажа > 5 години си го имам. Това не е проблем и не ми трябва за повече стаж. Просто о станах с впечетлението че за всяка година след средното образование трябва някакъв документ. Явно не е необходимо - поне кате гледам коментарите. Понеже следването си е 5 г. а в мойта диплома като се погледнат датите - излизат 6г. Та за тази година ми беше въпросът.
По-подробно обяснение за това време, през което си учил и работил ще ти искат в Букурещ, когато си пратиш документите за медицински, след като вече имаш сертификат за селекция...
Тогава искат точна информация за последните години от 18 нататък, какво си учил, какво си работил и то без да има дупки в обясненията от този период.

Тогава искат точна информация за последните години от 18 нататък, какво си учил, какво си работил и то без да има дупки в обясненията от този период.

-
Мъжът ми беше прекъсвал поради почти същата причина-заради лятна бригада в Англия,за което освен визата в стария паспорт друг документ няма.На въпроса на интервюто защо при специалност със срок на обучение 4,5г. той е учил 6 отговори с 1 изречение и никой не му е искал документ за потвърждение.Сега сме на етап медицински и не са ни искали от Букурещ док.за този период.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Napravo se chudia kakvo tolkova ima v tozi staj po specialnostta...Az niamam i den takuv - s filologia kvo da pravia - nekade ima li post "filolog"? Pri men beshe vajno, che imam staj - nikoi, ama nikoi predi, na samoto interviu ili sled tova ne mi e razmahal prust "auuu, kade ti e stajut po specialnostta?"
Представителна извадка тип "паплач"