Проблем с таксите за Букурещ
Проблем с таксите за Букурещ
Някой плащал ли е такси за Букурещ след 01.06.2007?
В Юнионбанк все още твърдят,че трябва да се плаща в USD, понеже все още нямали друга информация. Сайтът на посолството в Букурещ все още не е обновен и сега се чудя дали да чакам или да отида и да си платя в USD.
В Юнионбанк все още твърдят,че трябва да се плаща в USD, понеже все още нямали друга информация. Сайтът на посолството в Букурещ все още не е обновен и сега се чудя дали да чакам или да отида и да си платя в USD.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
това ми отговориха току що и смятам днес да платя таксата
Subject: RE: processing fees
Date: Mon, 4 Jun 2007 04:21:10 -0400
From: re-bucharest-immigration@international.gc.ca Add to Address Book Add Mobile Alert
You may pay the old fees in US Dollars.
Regards,
Immigration Section/Service d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1-3 Tuberozelor Str., sector 1
011411 Bucharest, Romania
Fax 40-21-307-5014 (immigration) / 40-21-307-5023 (visitors)
E-mail: bucharest-immigration@international.gc.ca
www.bucharest.gc.ca
www.cic.gc.ca
-----Original Message-----
Sent: June 4, 2007 11:03 AM
To: BUCST (IMMIGRATION)
Subject: processing fees
Dear Sir/Madam,
According to the embassy's website, started from
01.06.2007 processing fees should be paid in EURO instead in USD.
I was informed by UNIONBANK Bulgaria that I still can pay in USD
because
they have not been informed yet for this change.
We would like to transfer processing fees today.
Please advice if we pay in USD whether it will be a problem.
Thank you.
Best Regards
Subject: RE: processing fees
Date: Mon, 4 Jun 2007 04:21:10 -0400
From: re-bucharest-immigration@international.gc.ca Add to Address Book Add Mobile Alert
You may pay the old fees in US Dollars.
Regards,
Immigration Section/Service d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1-3 Tuberozelor Str., sector 1
011411 Bucharest, Romania
Fax 40-21-307-5014 (immigration) / 40-21-307-5023 (visitors)
E-mail: bucharest-immigration@international.gc.ca
www.bucharest.gc.ca
www.cic.gc.ca
-----Original Message-----
Sent: June 4, 2007 11:03 AM
To: BUCST (IMMIGRATION)
Subject: processing fees
Dear Sir/Madam,
According to the embassy's website, started from
01.06.2007 processing fees should be paid in EURO instead in USD.
I was informed by UNIONBANK Bulgaria that I still can pay in USD
because
they have not been informed yet for this change.
We would like to transfer processing fees today.
Please advice if we pay in USD whether it will be a problem.
Thank you.
Best Regards
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Мерси, bucca!!!
Супер!!! Значи няма да доплащаме!!! Ето пак повод за празнуване довечера на маса. Мерси, bucca!!!
В очакване на Годо...
[quote="bucca"]
You may pay the old fees in US Dollars.[quote="bucca"]
Здравейте!
На 01.06.2007 г. съпругът ми отиде да плати таксите за визи в Юнионбанк. Искал е да плати в евро и е носил евро, но служителката му казала, че още нямат инструкции и е платил в долари. След като пратихме имейл до Букурещ още на 01.06. днес получихме отговор, че ако сме платили старите такси в долари, всичко е ОК.
Така че, възползвайте се преди вдигането им с 20-30 лв. след започване на плащането в евро
You may pay the old fees in US Dollars.[quote="bucca"]
Здравейте!
На 01.06.2007 г. съпругът ми отиде да плати таксите за визи в Юнионбанк. Искал е да плати в евро и е носил евро, но служителката му казала, че още нямат инструкции и е платил в долари. След като пратихме имейл до Букурещ още на 01.06. днес получихме отговор, че ако сме платили старите такси в долари, всичко е ОК.
Така че, възползвайте се преди вдигането им с 20-30 лв. след започване на плащането в евро

Ами аз се възползвах днес пък дано да не вземат да си ги искат после после тия 30 лева. Щото предпочитам да им дам и 60 отгоре само и само да не ме размотават после.zita написа: Така че, възползвайте се преди вдигането им с 20-30 лв. след започване на плащането в евро
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
такса за виза
Здравейте,
Има ли някой от Бургас, който да е платил такса за Букурещ след 1 юни и в кой клон на Юнион банк?
От Посолството казват, че вече е задължително да се плаща в евро, а в банката все още нямат никаква информация и така не знам какво да правя.
Има ли някой от Бургас, който да е платил такса за Букурещ след 1 юни и в кой клон на Юнион банк?
От Посолството казват, че вече е задължително да се плаща в евро, а в банката все още нямат никаква информация и така не знам какво да правя.
Re: такса за виза
Ние ги платихме преди 2 седмици по старите цени, но иначе беше голямо търсене, докато намерим клона- адреса на бургаския клон не бил актуален от 2 години-сега се намира срещу входа на жп-гарата, точно до автобусната спирка.Там са много внимателни, дано вече да са наясно с новите изисквания.Успех!Stoil i Vanya написа:Здравейте,