Забавяне на accusee -то

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
karelia79

Re: Забавяне на accusee -то

Мнение от karelia79 »

lyu11 написа:Здравейте,
днес получихме нашето accusé de réception :rock: , но... по e-mail.
Моля някой да ни добави в статистиката:
подадени докс - 18.10.2011 г.
accusé de réception - 16.04.2012 г.
Благодаря
Е това е супер странно!!! На мен не искат да ми дадат никакво инфо по мейл, а на вас ви го пращат по мейл... Тия канадци не са наред нещо...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Аватар
milly

Мнение от milly »

и мен нещо ме съмняват :^)
но честито на lyu11, чудесна новина :clap: . lyu11 да сте с приоритетна професия случайно?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
vakavchieva33

Мнение от vakavchieva33 »

Здравейте! И аз да се похваля - получих акюзе на мейл-а, с дата 16 април 2012. Предвид ранния час, все още не съм звъняла в банката за да разбера дали са ни осребрили чека, но точно преди празниците не го бяха направили. На прикачения файл горе в ляво пише, че е от бюрото във Виена, но координатите за изпращане на нова информация (ако има такава) са в Монреал.
Моля, добавете ни в таблицата с получено акюзе - 16,04,2012.

POSTREACT(ions) SUMMARY

DCS - 29.11.2011
Аccusé de réception - 16.04.2012 г.
Аватар
Jidja

Мнение от Jidja »

vakavchieva33 написа:Здравейте! И аз да се похваля - получих акюзе на мейл-а, с дата 16 април 2012. Предвид ранния час, все още не съм звъняла в банката за да разбера дали са ни осребрили чека, но точно преди празниците не го бяха направили. На прикачения файл горе в ляво пише, че е от бюрото във Виена, но координатите за изпращане на нова информация (ако има такава) са в Монреал.
:y: Добавени сте :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Tish

Мнение от Tish »

Явно смениха начина на пращане на акюзе, което е добре... Чета и в руския форум, хората масово получават акюзе по е-мейл през последните дни, и предимно тези, които пратиха документи след октомври 2011.
Нашите пари са усвоени на 29 февруари и още нищо не сме получили :^)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
karelia79

Мнение от karelia79 »

А дано! Силно се надявам и ние да получим най-после нещо... :?: Но именно това ми е много странно - хем пращат акюзета по мейл, хем отказват да дадат информация по мейл на други кандидати.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Полет - 16.06.2014 г.
lyu11

Мнение от lyu11 »

vakavchieva33 написа:Здравейте! И аз да се похваля - получих акюзе на мейл-а, с дата 16 април 2012. Предвид ранния час, все още не съм звъняла в банката за да разбера дали са ни осребрили чека, но точно преди празниците не го бяха направили. На прикачения файл горе в ляво пише, че е от бюрото във Виена, но координатите за изпращане на нова информация (ако има такава) са в Монреал.
Да, точно така. И при нас пише, че е изпратено от Виена, а адреса за кореспонденция е в Монреал.

POSTREACT(ions) SUMMARY

lyu11

Мнение от lyu11 »

milly написа:и мен нещо ме съмняват :^)
но честито на lyu11, чудесна новина :clap: . lyu11 да сте с приоритетна професия случайно?
Честно казано, не мисля, че след 6 месеца чакане, получаването на този документ означава, че сме от приоритетните. Това е доста дълъг период, през който, признавам си, не веднъж, лично аз, съм губила надежда.
Дано сега, когато явно са започнали да водят кореспонденция по по-нормален начин, повече хора получат акюзе, и сроковете станат по-нормални, че времето минава неусетно бързо.
Пожелавам си успех на нас, и на всички, които имат желанието да живеят на едно по-прекрасно място.

POSTREACT(ions) SUMMARY

rossin555

Мнение от rossin555 »

Здравейте! И ние днес получихме акюзето си по имейла. Проблема е че не мога да го отворя , излиза ми на квадратчета . Не мога да разпозная файла - съкращението е docx. Ако някой може да помогне ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

DCS Виена - 28.10.2011
Полет - 21.06.2015
vennyst

Мнение от vennyst »

rossin555 написа:Здравейте! И ние днес получихме акюзето си по имейла. Проблема е че не мога да го отворя , излиза ми на квадратчета . Не мога да разпозная файла - съкращението е docx. Ако някой може да помогне ...
Здравей,

кликни тук, изтегли си и инсталирай пакета.

http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en"

POSTREACT(ions) SUMMARY

28.10.2011 - документи Виена
02.11.2011 - получени във Виена
29.02.2012 - осребрен чек
27.04.2012 - акюзе по ел. поща
tantan

Мнение от tantan »

vennyst написа:
rossin555 написа:Здравейте! И ние днес получихме акюзето си по имейла. Проблема е че не мога да го отворя , излиза ми на квадратчета . Не мога да разпозная файла - съкращението е docx. Ако някой може да помогне ...
Здравей,

кликни тук, изтегли си и инсталирай пакета.

http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en"

:y: изпревари ме с няколко секунди ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

rossin555

Мнение от rossin555 »

Багодаря Ви много! Инсталирах едно приложение и акюзето вече е в ръцете ми /буквално/.

POSTREACT(ions) SUMMARY

DCS Виена - 28.10.2011
Полет - 21.06.2015
Аватар
karelia79

Мнение от karelia79 »

Честно казано ви завиждам на всички, получили по мейла... :(

POSTREACT(ions) SUMMARY

Полет - 16.06.2014 г.
vennyst

Мнение от vennyst »

rossin555 написа:Багодаря Ви много! Инсталирах едно приложение и акюзето вече е в ръцете ми /буквално/.
А би ли казал искат ли ти някакви допълнителни документи, по-специално тестове за нива на езиците?

POSTREACT(ions) SUMMARY

28.10.2011 - документи Виена
02.11.2011 - получени във Виена
29.02.2012 - осребрен чек
27.04.2012 - акюзе по ел. поща
rossin555

Мнение от rossin555 »

Не, нищо допълнително не искат. Пише че досието е отворено, ако има промяна в семейното положение /да се омъжа, а аз съм омъжена/ да изпратя съответните форми и пари, ако има промяна в броя на децата също, ако си сменя адреса или имейла да ги уведомя.Това е стандартен формуляр - няма никъде обръщение по име. Благодарят че сме избрали да кандидатстваме в Квебек. Има линкове в писмото към официалните източници да се запознаваме с процедурата по нататък. Това е всичко.

POSTREACT(ions) SUMMARY

DCS Виена - 28.10.2011
Полет - 21.06.2015
Заключено