Ако ви липсват тортите ,които сте яли в България ми се обадете.Правя почти всички видове торти-гараш, медена, сметанова , с маслен крем, баварска, шоколадова, пайове и кремове и др.....
Украса според желанието ви и физическите ми възможности
-за рождени дни и други поводи.
За контакти -Нина
тел: 514 733 6577 Cote st Catherine, ninaniksan@gmail.com
Здравей - въпреки, че в МАЛКИ ОБЯВИ не се пишат коментари, просто не се сдържах - ТОРТИТЕ ТИ СА НАПРАВО УБИЙСТВЕНО КРАСИВИ, представям си само колко са вкусни - ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!!!!!! При първа възможност ще се възползваме
POSTREACT(ions) SUMMARY
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Не саmо че са убийственно красиви но и невероятно вкусни..Типични български торти..все едно сте в сладкарница София ...
Опитвала съm почти всичките видове торти на Нина и някои от сниmаните торти са направени за членове на mойто сеmейство..
Уверавяm ви истинско блаженство.....
Поръчвайте...
POSTREACT(ions) SUMMARY
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Нина,благодаря ти,че допринесе за доброто настроение на празника на дъщеря ми.Тортата беше изключително красива и много, много вкусна.Имаш невероятен талант!!!Успех ти пожелавам!!!
Ваня
Присъединяваме се към всички,които харесват тортите на Нина-наистина са страхотни както на външен вид,така и на вкус.
Нина,благодарим ти и ти желаем успех!!!
Скоро поръчвахме торта от Нина и останахме много доволни.Тортата беше невероятна ,не само на външен вид,но и на вкус.Който е решил да поръчва,няма да сбърка!
Здравейте,
Благодаря на всички за милите думи и доверието. Искам само да уточня , че за да поръчате торта трябва една седмица предварително. Особено ,ако е с по -специална украса : фондан или рисувана,медена или гараш , защото трябва да поотлежат (както луканките)стават по- вкусни.