Listovki

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Chanliev
Обратна връзка:

Listovki

Мнение от Chanliev »

Zdraveite BALGARI. Sled kratak givot v Canada stignah do izvoda che mi trqbva i shofeurska knishka, ta na vaprosa kak da se sdobiq s listovki, ili pak ima li nqkoi da mi uslugi. Blagodarq vi predvaritelno za otgovorite!!! :D :D :D
Живей както желаеш, но не пречи.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Аз бих те посъветвал да си вземеш прословутия диск и не е лошо да попрегледаш правилника. Попитай твоите познати, все някой ще го има, а пък ако не го намериш ми прати ЛС и ще ти презапиша едно копие, ако си в Монреал де :D !
Аватар
nibis

Re: Listovki

Мнение от nibis »

Chanliev написа:Zdraveite BALGARI. Sled kratak givot v Canada stignah do izvoda che mi trqbva i shofeurska knishka, ta na vaprosa kak da se sdobiq s listovki, ili pak ima li nqkoi da mi uslugi. Blagodarq vi predvaritelno za otgovorite!!! :D :D :D

Не става жапрос за листовки , а за един CD , които сьдьржа много голяма 4аст от вьпросите , които се падат на изпита . И аз го тьрся , вьпреки , 4е от отдавна взех изпита . На офитсиланиат саит на SAAQ , ще намериш много от вьпросите ( и отоговорите ) , които се падат на изпита . Има и две книжки , които ти помагат да се подготвиш . Не знам то4но как се казват , но ги има вьв всяка библиотека . Поне едната , която е сьс знаците и правилника за движение , ще ти е от полза . Кьсмет !!!
Аватар
Dino
Модератор

Хмм...

Мнение от Dino »

Явно е наложително да пусна специална статия на портала, защото през 2-3 месеца се появяват подобни теми.
Ето един мой предишен отговор...
А ако ви трябва само диска - изпълнете само точка 1. от указанията.
След това в папката C:\AUTOEVAL ще получите файла AUTOEVAL.ISO - той представлява CD image. Използвайки NERO Burning Rom или която и да е подобна програма лесно можете да си запишете диска.

Ако ви е необходима помощ - пишете ми Лично Съобщение или e-mail...

Даниел
Аватар
Дякон Игнатий

Re: Listovki

Мнение от Дякон Игнатий »

/лк
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено