SAAQ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bibco
Обратна връзка:

SAAQ???

Мнение от bibco »

Здравейте,
Има ли някой престава дали листовките за изпита по теория за смяна на шофьорска книжка могат да се изтеглят някъде в Нета? Но!!! Търсят се на английски език, защото диск с същите листовки, но на френски се търкаля около компютъра ми...Безполезно, защото не знам този великолепен език:)
Предварително благодаря!
_stanbinev_

Re: SAAQ???

Мнение от _stanbinev_ »

bibco написа:Здравейте,
Има ли някой престава дали листовките за изпита по теория за смяна на шофьорска книжка могат да се изтеглят някъде в Нета? Но!!! Търсят се на английски език, защото диск с същите листовки, но на френски се търкаля около компютъра ми...Безполезно, защото не знам този великолепен език:)
Предварително благодаря!
:D Ne znam za listovki kato takiva v net-a ama moga da ti kaja otkyde da si kupish diska za theoretical exam - AutoReussite.

Ako si Montreal, otivash na St.Catherine, na ploshtada na UQAM (Metro: Place-d'armes - orange otkydeto shte vyrvish malko, ili , Place-des-arts - green) i vlizash v kompleksa Desjardins, v suterena ima edna knijarnitza i tyrsish qvebekarskite publications - tam ima vsichko za driving - SAAQ knijki i toja softuer na disk. Mja beshe 23 CAD njakyde.
Maj beshe windows-based na VB6.0 napisan ama v SAAQ e na Dos izpita.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Благодаря ти Stanbinev,
То книжарници има на много места, навярно този диск го има навсякъде, както го има пред мен, до моя компютър, ама е на френски език... Това ми е проблема:(
Надявам се някой добър човек да го е качил някъде в Нета и на английски, а друг добър човек да знае мястото. Затова иде реч:)
Alen

Мнение от Alen »

Mislya che diska za podgotovka pred SAAQ e na dvata ezika - izbirash na koi ezik iskash da rabotish. Az pone se pogotvyah s takav disk za izpita
sashto na angliiski ezik.V Monreal ne e nikakav problem da se nameri diska ot poznati.Problema e che ne varvi pod windous XP-ako si s takava versiya.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

F5 , мосю.
И езика става Английски
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Благодарство Хемоглобин!
Както всяко гениално нещо е просто и решението на моята главоблъсканица се оказа такова!!! F5 – и действително езика стана английски. Що не ставаше и с всички квебекарски документи, инструкции и надписи наоколо:)
Но както и да е – учим вече листовките...
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

bibco написа:Благодарство Хемоглобин!
Както всяко гениално нещо е просто и решението на моята главоблъсканица се оказа такова!!! F5 – и действително езика стана английски. Що не ставаше и с всички квебекарски документи, инструкции и надписи наоколо:)
:D Ami ako si namerish njakyde po glavata klavisha F5 probvaj - moje i da mojesh da prevlkjuchish in a press of a button. Nie drugite si go uchihme Frenskia.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

_stanbinev_ написа:
:D Ami ako si namerish njakyde po glavata klavisha F5 probvaj - moje i da mojesh da prevlkjuchish in a press of a button. Nie drugite si go uchihme Frenskia.
И ако го бяхте и научили... щехте да сте голяма работа :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Hemoglobin написа:
_stanbinev_ написа:
И ако го бяхте и научили... щехте да сте голяма работа :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D :D :D :D
Oue, oue! Malheureusement, tu dis vrai! Ma bonne française marche pas bien d'ici. Mais je dois switcher :shock:
Аватар
Dino
Модератор

Дискът с листовките...

Мнение от Dino »

Преди време бях писал по тази тема и бях предложил начин за сдобиването с този прословут диск.
Този път съм се опитал да улесня максимално всички, чиито компютри са с Windows 2000 или Windows XP и искат да ползват диска с литовките.
Единственото, което е необходимо да направите, е да отидете на този адрес и да следвате внимателно инструкциите там.

Няколкото бета-тестери успешно ползваха този вариант.

Ако имате проблеми, споделете подробностите тук.

Даниел
_stanbinev_

Re: Дискът с листовките...

Мнение от _stanbinev_ »

Dino написа:Преди време бях писал по тази тема и бях предложил начин за сдобиването с този прословут диск.
Този път съм се опитал да улесня максимално всички, чиито компютри са с Windows 2000 или Windows XP и искат да ползват диска с литовките.
Единственото, което е необходимо да направите, е да отидете на този адрес и да следвате внимателно инструкциите там.

Няколкото бета-тестери успешно ползваха този вариант.

Ако имате проблеми, споделете подробностите тук.

Даниел
Potvyrjdavam - taka naistina stava...pisah predi vreme i az za MS Virtual PC i Autoeval-a
Заключено