КАК ДА НАУЧИМ ФРЕНСКИ, БЕЗ ДА УЧИМ
КАК ДА НАУЧИМ ФРЕНСКИ, БЕЗ ДА УЧИМ
А, де ?
Вие ми кажете !
АЗ сега се пробвам, ама ако има някой да го е направил вече, да каже, че да не откриваме топлата вода!!!
Ама да не ми излиза с "Ожени се французойка или французой" или подобни, моля, моля !!!
Благодарим на всички предварително - (тримата от запаса)
Вие ми кажете !
АЗ сега се пробвам, ама ако има някой да го е направил вече, да каже, че да не откриваме топлата вода!!!
Ама да не ми излиза с "Ожени се французойка или французой" или подобни, моля, моля !!!
- Rainmaker
Re: КАК ДА НАУЧИМ ФРЕНСКИ, БЕЗ ДА УЧИМ
trudno shte e 
moje da se rodish vuv francia naprimer

moje da se rodish vuv francia naprimer

Re: КАК ДА НАУЧИМ ФРЕНСКИ, БЕЗ ДА УЧИМ
Имаше една програма - Relaxa - ако не се лъжа, която беше направена така че да ти налива езика в главата докато почиваш и без много да се презорваш.chavdar_71 написа:А, де ?
Вие ми кажете !
А дали все пак е възможно заглавията на постингите ти да не са с главни букви- че така излиза сякаш се караш на някого.
:luk: :luk: :luk:
Последно промяна от Koko на Пет Дек 03, 2004 7:45 pm, променено общо 2 пъти.
Заставаш под балкона и жена ти от горе по4ва да пуска тухли ,може даже няколко езика да проговориш така е няма 100% гаранция че единият от тях ще е френски ,но пък не е зле да опиташ.Пък и може да по-умнееш малко знам ли .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-