oste edno uspesno interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gesh

oste edno uspesno interview

Мнение от Gesh »

mina i naseto interview i to uspesno!
bese dosta burzo i bezbolezneno :lol:
produlzi kam 40 min, ot koito 10-15 biaha pecatane i obiasnenia
sluzitelkata e gotina - ne se zaiazda, no gleda staratelno dokumentite s pomosta na prevodackata. kogato ne razberes nekoi vapros go povtaria i potretva s razcleniavane na otdelnite dumi daze. pri nas tova se nalozi 1-2 puti poneze ne biahme podgotveni za accenta i :lol:
otdeli mi na men 15ina minuti (az sum osnoven kandidat) i na zena mi - 10. na neia i zadava povece stranicni vuprosi - kvo pravi vcera i t.n. nakraia obace se okaza ce e imalo smisul - povisi i s dwe niva franceto. kaza ce sum si zastitil moito 7/8. drugoto koeoto me iznenada priatno bese ce mi pisa i kazarmata kato staz. tova e in general.
kato saveti moga samo da povtoria:
1.ucete france i to ne zaradi interviewto, a zaradi ezika
2.budete perfectni s documentite
3.budete gotini :wink: vie ste stokata koiato iskate da prodadete na immigration officera, vie ste reklamnia i agent, vie ste i liceto i :lol:
jany
Обратна връзка:

Мнение от jany »

Честито! Желая ви много успехи занапред!
Gesh

Мнение от Gesh »

Osven sicko drugo bihme iskali da blagodarim mnogo na nasata ucitelka po frenski, koiato napravi mnogo za da mozem da se predstavim dobre!
Zena mi kakto pisah zastiti 6 nivo sus 9 meseca uroci po vednaz sedmicno, a bese pulen debutant s frenskia v nacaloto.

Tui ce, ako niakoi si tursi svestna ucitelka po frenski, goresto mu preporucvam nasata - g-za Mileva, tel. 742380

Moze i da se zasecem nekoi put, stoto nie produlzavame s urcite, makar i porazredeni. :wink:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Успех и късмет по-нататък! :D
И един съвет - не спирайте с френския, 1 месец спиране ви връща много назад. Казвам ви го от личен опит... :x
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Grandes felicitations :D :D :D
Честито за големия успех !!!!!
Надявам се да се видим този петък в Баба Яга (или където вече се провеждат срещите), ние досега все не можехме да дойдем заради частните уроци..... Аз вече си виках, тоя Gesh нещо много се скатава, нищо не пише за интервюто и хоп, ма те били отличници бе :D
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Съб Апр 24, 2004 8:41 pm, променено общо 1 път.
Christina Haralanova

Честито! :)

Мнение от Christina Haralanova »

Честито, Геш,

Изводите, които си направил от интервюто доста се припокриват с моите. Радвам се, много се радвам, че и на вас напрежението ви е минало. Пожелавам ви успех и по-нататък и дано се засечем някой ден, някъде :-)

Кристина
Заключено