Canada Elections 2004 -- Българският вот

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.

За коя от партиите в Канада бихте гласували?

Анкетата свършва на Вто Юни 29, 2004 4:59 pm

Общо гласове: 0
_stanbinev_

Canada Elections 2004 -- Българският вот

Мнение от _stanbinev_ »

За коя от партиите в Канада бихите гласували ако имахте възможност на 28 Юни 2004?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Vodim ubeditelno!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

da be, само Блок Кибекуа :lol: :lol: :lol: тоя пич ме кефи :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз съм за освобождението на Кебек от тия гадни аглофони,тия франсета сряха да раждат та се притеснявам малко как ще стане тая работа.Малко на дебата по CTV тоя от Блок Кибекуа бая се оплете,докато си каже изре4ението за представяне и му свърши времето,но ина4е голям сладур само как палте4и.
Тука в Монтреал има един много актуален въпрос- "Кой открадна парите на безработните" .Навсякуде са го разлепи ли тоя въпрос.Та аз не го знам отговора и ми е любопитно кой е тоз 4овек?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

sasho71 написа:da be, само Блок Кибекуа :lol: :lol: :lol: тоя пич ме кефи :lol:
Блок КибИкуа ще спечелят в Торонто, вЕрвай ми!
:D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Alina

Мнение от Alina »

Да,

и култовата фраза - ние искаме независим Кебек(повтаря се няколко пъти)... НО, Кебек ИмА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ПАрИ....

Тук в Отава доста хора се подиграват на това. В крайна сметка всичко опира пак само и единствено до пари.

Нищо по-различно от БГ и от навсякъде другаде. Кокълът си е сладък навсякъде по света.

Хайде, дръжте кокълааааааа
Alina
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

IRA написа:Аз съм за освобождението на Кебек от тия гадни аглофони,тия франсета сряха да раждат та се притеснявам малко как ще стане тая работа.Малко на дебата по CTV тоя от Блок Кибекуа бая се оплете,докато си каже изре4ението за представяне и му свърши времето,но ина4е голям сладур само как палте4и.
Тука в Монтреал има един много актуален въпрос- "Кой открадна парите на безработните" .Навсякуде са го разлепи ли тоя въпрос.Та аз не го знам отговора и ми е любопитно кой е тоз 4овек?
Абе да махнеш тея нагли англофони няма да стане. Само пример, че Westmount където някои от тях живеят средния доход на семейство е 200К :) Да не говорим че друга част от тях са основание сериозни американски компании да са тук, а тях никой не иска да ги изпуска.

Аз иначе съм за Консерваторите - малко са неориентирани и правят грешки, но имат по-голям потенциал за обществено доверие от Либералите.

Пол Мартин е идиот - мисли си че като много плямпа висчики го слушат. Сега видях прави 24 часов предизборен маратон ще промени нещо, а екипа му се е изнервил вече и сам ще си го отнесе. Той напористо кара кампанията като все едно управлява корпорация, не дава отговор на важни въпроси като това именно за свитите пари на безработните и т.н

Bloc Quebecois не е лоша партия, но има два основни проблема -
1. има негативно антифедерално отношение с което никой извън Квебек и да иска няма да гласува за тях защото всички разбират федерализма като по-добре решение
2. кандидатите му са жалка картинка - една от кандидатките не можеше да говори английски и го мешаше в ефир, други някакви нескопосани.
Bloc Quebecois има страхотен шанс ако излезе на федерално ниво и каже - ето ние в Квебек знаем как да правим нещата, не искаме да се делим само искаме справедливост на бюджета, ще оправим здравеопаването и училищния сектор и т.н. ама са малки още и мислят на дребно.

http://www.ctv.ca/mini/election2004/sta ... meset.html
Plamen

Мнение от Plamen »

Само наще от Кебек. Кви са тия залитания. Тая власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем. Вие кво си мислите. Кой бил краднал парите. Никой- щото тука никой не краде. Тука само се взима назаем :idea:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Малее това българите големи консерви :idea: :idea:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

IRA написа:Малее това българите големи консерви :idea: :idea:
А в същото време се твърди че имигрантите по принцип са подръжници на либералите :nenam:
atzo

Мнение от atzo »

A we - vsichkite sa edni i sushti pomiari...
"indians, negers - same thing..."
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

:shock: a hajde be ! glasuvajte....ne ostana 1-2h samo oshte...konservatorite shte bijat...kazarma za vsichki.....danytzi do nebeto...ujas !

:D
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Те ще вземат да се отцепят тия шеметни франкофони/дрънкофони и ше трябва пак да емигрирам-леле ква мизерия ще настъпи тука-ЩАТите веднъж да видят отцепен Кебек и край на изгодните договорчета,кебекарите селинджъри ще умрат от глад.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Dimitar Kolev написа:Те ще вземат да се отцепят тия шеметни франкофони/дрънкофони и ше трябва пак да емигрирам-леле ква мизерия ще настъпи тука-ЩАТите веднъж да видят отцепен Кебек и край на изгодните договорчета,кебекарите селинджъри ще умрат от глад.
Greshish vidja li sa!!!! 1990 - Loi 101 kogato sa go vyveli. Vsichko jivo s US capital izbjagalo kym Torontno i za dve godini cenite na kyshtite v centyra na Montreal padnali s 40%.

Ej kak im se smee edin moj prijatel Xavier ot Francia kojto raboti tuk ot 3 godini - byzika se che se pravili po Francuzi ot nego :shock: - daje se obidjali kato gi pital shto sa tolkova dokachlivi na temata.

Abe...ostavi.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Te франсетата са много силни да се подиграват на някой друг,ама я ги питай защо по4ти нямат надписи на английски на тяхните летища,4е да видиш как ще ти заобесняват 4е това им било в кръвта (омаразата към англи4аните де) заради 100 годишната война.
Заключено