Повече инфо на лични
Не че нещо, но Амин не говори френски, само разбира.yuriy_cska написа:Дабъл Пица - Вердън търси шофьор. (438)-998-9013 Амин (така се казва управителя)Говори френкси и английски
Повече инфо на лични
Не, че нещо ама явно изобщо не го познаваш.klisurov написа:Не че нещо, но Амин не говори френски, само разбира.yuriy_cska написа:Дабъл Пица - Вердън търси шофьор. (438)-998-9013 Амин (така се казва управителя)Говори френкси и английски
Повече инфо на лични
Но за сметка на това, знае руски
Не виждам причина да доказвам дали го познавам или не.yuriy_cska написа:Не, че нещо ама явно изобщо не го познаваш.klisurov написа:Не че нещо, но Амин не говори френски, само разбира.yuriy_cska написа:Дабъл Пица - Вердън търси шофьор. (438)-998-9013 Амин (така се казва управителя)Говори френкси и английски
Повече инфо на лични
Но за сметка на това, знае руски
А кой тогава в цялата схема е афганистанеца.yuriy_cska написа:Това са пълни глупости. Амин е алжирец и в интерес на истината да,единият език му е по-силен и може да сетите,че това е френския.Естествено знае и арабски, но мисля, че никой от форума няма да се опита да пробва познанията му на този език.
В цялата схема афганистанеца е готвача и обслужващ персонал.klisurov написа:А кой тогава в цялата схема е афганистанеца.yuriy_cska написа:Това са пълни глупости. Амин е алжирец и в интерес на истината да,единият език му е по-силен и може да сетите,че това е френския.Естествено знае и арабски, но мисля, че никой от форума няма да се опита да пробва познанията му на този език.
На мен той ми се представи за Амин.
Излиза, че не съм прав, поради което моля за извинение.
А да има още един афганистанец освен готвача, който да е един от съсобствениците?yuriy_cska написа:В цялата схема афганистанеца е готвача и обслужващ персонал.klisurov написа:А кой тогава в цялата схема е афганистанеца.yuriy_cska написа:Това са пълни глупости. Амин е алжирец и в интерес на истината да,единият език му е по-силен и може да сетите,че това е френския.Естествено знае и арабски, но мисля, че никой от форума няма да се опита да пробва познанията му на този език.
На мен той ми се представи за Амин.
Излиза, че не съм прав, поради което моля за извинение.Вярно е, че той не знае френски даже бих казал и, че много малко го разбира, но не той е Амин. Така, че не се притеснявайте да говорите на който си искате език.