Колко ви жулят Bell за домашен телефон
Колко ви жулят Bell за домашен телефон
По повод на това, че тези измекяри не могат да съумеят да ми изпратят две сметки една след друга, които да са на една и съща стойност взех да се чудя какво става тук.
Това е единственото и последно нещо, което купувам от тези мръсници, но опциите са почти нулеви.
Колко плащате за телефон на бел? (интересува ме само тези, които купуват само и единствено телефонна линия от тях - не пакети).
При мен в рамките на две години от 25$ крайна цена скочи на 36,69$ крайна цена, този месец с обещанието за още увеличение. Това за най базовия пакет без никакви допълнителни услуги.
Това е единственото и последно нещо, което купувам от тези мръсници, но опциите са почти нулеви.
Колко плащате за телефон на бел? (интересува ме само тези, които купуват само и единствено телефонна линия от тях - не пакети).
При мен в рамките на две години от 25$ крайна цена скочи на 36,69$ крайна цена, този месец с обещанието за още увеличение. Това за най базовия пакет без никакви допълнителни услуги.
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Re: Колко ви жулят Bell за домашен телефон
Прецени дали не ти е по-изгодно да си прехвърлиш телефонния номер на Бел на voip телефонна компания. За тези пари ще си запазиш тел. номер, ще имаш всички екстри + безплатни разговори до България и още много други страни + доста други предимства. Например http://www.vonage.ca"
- optics
- Модератор
Майната му на номера ! Не може да е причина да те разиграват. След като бях 6 години лоялен клиент на Vonage, изведнъж се усетих че отдавна плащам повече отколкото бих могъл (при други) и им теглих една. Направиха измъчен опит да ми предложат 13 долара на месец за 3 месеца, но това беше далееч над моите планове и ги отсвирих. Да не говорим че само за 3 месеца. А па за Бел от 2002-ра насам не искам да чуя. Бягай от Бел колкото ти държат краката.
Виж темата дето похвалих Балби. За първите два месеца (общо) домашния ми телефон струва 6 долара. Мисля че горе-долу така ще е и занапред.
Виж темата дето похвалих Балби. За първите два месеца (общо) домашния ми телефон струва 6 долара. Мисля че горе-долу така ще е и занапред.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Февруари-Юни 2013 по 31.78/месец с две отклонения от 2 цента. Телефона си стои, най-много два-три градски разговора на месец да има. Това е възможно най-евтиния план, никакви екстри. Имаме го от 4 години, някъде около 25 долара преди такси беше тогава, което е горе-долу каквото плащаме сега. Отклонения не сме имали, нито веднъж не съм се им се обаждал.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
http://www.fongo.com/home-phone/Chomsky написа:По повод на това, че тези измекяри не могат да съумеят да ми изпратят две сметки една след друга, които да са на една и съща стойност взех да се чудя какво става тук.
5$ на месец, стига да имаш кабелен интернет, за да не плащаш на Бел сухата линия за ДСЛ
- ablood
- Обратна връзка:
Приключихме с архаичните домашни телефони преди 3 години, а тази година махнахме и тромавия АДСЛ.
Кабелен интернет +GSMи. Ако ти трябва си взимаш един voiр за $30-50 годишно и толкова.
Кабелен интернет +GSMи. Ако ти трябва си взимаш един voiр за $30-50 годишно и толкова.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Тъй. Ся остава да кажеш на тебе и жена ти общо, средно колко ви излизат разходите за телефони на месец. Включая архаичния стационарен, който при теб го няма, при мен излиза под 20 долара.ablood написа:Приключихме с архаичните домашни телефони преди 3 години, а тази година махнахме и тромавия АДСЛ.

На практика - доста под 15, но не искам да влизам в подробности.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ако си имаш GSM така или иначе си имаш телефон винаги с теб,и ако не ти трябва в къщи да стои друг, GSM-а като основен телефон си е повече от достатъчен. Няма нужда от домашен.optics написа:Тъй. Ся остава да кажеш на тебе и жена ти общо, средно колко ви излизат разходите за телефони на месец. Включая архаичния стационарен, който при теб го няма, при мен излиза под 20 долара.ablood написа:Приключихме с архаичните домашни телефони преди 3 години, а тази година махнахме и тромавия АДСЛ.
Кабелен интернет +GSMи. Ако ти трябва си взимаш един voiр за $30-50 годишно и толкова.![]()
На практика - доста под 15, но не искам да влизам в подробности.
Публик Мобил имаше оферти а 15$ на месец неограничени обаждания за мобилен план. Има много решения.
Домашния телефон от Бел или Видеотрон е архаична и скъпа услуга, която не е нужна на доста голяма част от хората.
- ablood
- Обратна връзка:
$20+$20+tax за неограничени входявщи/изходящи.
GSM sim карти от Chatr wireless с наши телефони.
GSM sim карти от Chatr wireless с наши телефони.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ами на теб един разговор ти излиза средно $10grozdan написа:Февруари-Юни 2013 по 31.78/месец с две отклонения от 2 цента. Телефона си стои, най-много два-три градски разговора на месец да има.

Аз съм много съм доволен от voip.ms
месечна такса - $1.50
разговори с цяла Канада - половин цент/минута
САЩ - 1 цент/мин
БГ - 4.7 цента/мин
Имам конферентни разговори с часове и повече от $10/месец рядко съм плащал.
В 2013 да плащаш за обикновен стационарен телефон е безсмислено
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
becks написа:...
.
Един колега сподели, че наскоро качеството понамаляло с тях.
И $100 да плащам, от моя джоб излизатbecks написа: Ами на теб един разговор ти излиза средно $10![]()

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- optics
- Модератор
Е пак добре че е един колега а не е "една жена от спирката"Mark_2013 написа:becks написа:...
.
Един колега сподели, че наскоро качеството понамаляло с тях.

Ама нали се сещаш ако един колега ми каже че качеството му със скайп намаляло колко се отнася за моето ?
Така и това.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Сега обновяване на информацията, днес се обадих на белл да им кажа че вероятно си спирам телефона, ако не ми предложат цена, която да се вписва в моите разбирания за нормална и първото им предложение беше (ще видим как стоят нещата в реалния живот), ще плащам отсега $22,36 крайна цена (след ддс) на месец.
АКо искате може да пробвате да си бутнете и вашата цена.
Това засега е ок, и аз не ги понасям, но ако излезе истина това което ми каза леличката
, ще съм доволен, макар и прецакван вече няколко месеца (но в крайна сметка това е същността да си канадец).
АКо искате може да пробвате да си бутнете и вашата цена.
Това засега е ок, и аз не ги понасям, но ако излезе истина това което ми каза леличката

леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Откакто послушах balbi и си купих IP телефон и заразях изедниците от Bell
(преди 7-8 месеца) вече съм забравил, че трябва да се плаща за стационарна телефонна линия!!!!
Заредих 20-на долара за канадската линия и 20 месеца няма да плащам (и не плащам). Тарифата е 1$ на месец (за канадската линия) - неограничени local и май че беше и long distance in USA and Canada.
Плюс всички екстри - гласова поща (че като ми оставят съобщение, ми праща емейл с прикачен аудио файл - слушам си го на PC-то),
call display и не помня още какво.
Имам и БГ линия (не че много я ползвам)
Абе да не пиша фермани - накратко - ЛС на balbi.
Balbi forever!!!!
P.S. Bell се скъсаха да ми звънят да ми предлагат "оферти" - казах им - като слезете под 0.99 $ на месец с всички екстри - обадете ми се!

Заредих 20-на долара за канадската линия и 20 месеца няма да плащам (и не плащам). Тарифата е 1$ на месец (за канадската линия) - неограничени local и май че беше и long distance in USA and Canada.
Плюс всички екстри - гласова поща (че като ми оставят съобщение, ми праща емейл с прикачен аудио файл - слушам си го на PC-то),
call display и не помня още какво.
Имам и БГ линия (не че много я ползвам)
Абе да не пиша фермани - накратко - ЛС на balbi.
Balbi forever!!!!
P.S. Bell се скъсаха да ми звънят да ми предлагат "оферти" - казах им - като слезете под 0.99 $ на месец с всички екстри - обадете ми се!

Последно промяна от Pointzero на Сря Юли 03, 2013 8:50 pm, променено общо 1 път.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!