мъж, на 37 години съм, владея английски, с желание и амбиция за имиграция в kанада. желая запознанство с жена до 37 години за съвместно подаване на документи, владееща английски, интелигентна, също амбициозна. 0893 75 75 93, e-mail:jori27@abv.bg. моля да ми пишат и да ми се обаждат жени само със сериозни намерения.
благодаря ви предварително.
търся жена за съвместно подаване на документи.
-
Re: търся жена за съвместно подаване на документи.
Ехаааааа, тук стана и клуб за запознанства. Забрави да напишеш цвят на коса, очи, мерки......jori2 написа:мъж, на 37 години съм, владея английски, с желание и амбиция за имиграция в kанада. желая запознанство с жена до 37 години за съвместно подаване на документи, владееща английски, интелигентна, също амбициозна. 0893 75 75 93, e-mail:jori27@abv.bg. моля да ми пишат и да ми се обаждат жени само със сериозни намерения.
благодаря ви предварително.

Жени... Недей да се ограничаваш така. В Канада зачитаме и еднополовия брак!
Taka погледнато по-добре да си намери някой от този форум и направо да се "омъжи". Става много по-бързо и след няколко години е направо с гражданство. Аз лично познавам много повече самотни мъже, българи тук, отколкото жени за брак. Разбира се и кандидатстването заедно е опция, но къде лъде по-бавн аи дълга.Marto написа:Жени... Недей да се ограничаваш така. В Канада зачитаме и еднополовия брак!