кандидатстваме като семейство,но сме с различно гражданство?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
klemensia

кандидатстваме като семейство,но сме с различно гражданство?

Мнение от klemensia »

Здравейте,интересува ме дали има някакво значение,относно кандидатстването за легална имиграция в Канада и по-точно за Квебек,ако дъщеря ми е с американско гражданство по рождение,а ние двамата с баща й сме с българско гражданство.Кандидатстваме като семейство и главният кандидат е съпруга ми,но при попълването на останалите въпроси от теста не се посочват въпроси,отнасящи се пряко за гражданството на останалите членове на семейството.Така или иначе ние покриваме изисквания брой точки,но ми се ще да разбера дали има някакво значение това американско гражданство.
Аватар
Koko

Re: кандидатстваме като семейство,но сме с различно гражданс

Мнение от Koko »

klemensia написа:Здравейте,интересува ме дали има някакво значение,относно кандидатстването за легална имиграция в Канада и по-точно за Квебек,ако дъщеря ми е с американско гражданство по рождение,а ние двамата с баща й сме с българско гражданство.Кандидатстваме като семейство и главният кандидат е съпруга ми,но при попълването на останалите въпроси от теста не се посочват въпроси,отнасящи се пряко за гражданството на останалите членове на семейството.Така или иначе ние покриваме изисквания брой точки,но ми се ще да разбера дали има някакво значение това американско гражданство.
Не, няма значение.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор