мнение за 2 хостела в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
g.todorova

мнение за 2 хостела в Торонто

Мнение от g.todorova »

Здравейте,

Бих искала да Ви помоля за мнението Ви за следните 2 хостела в Торонто:

http://www.globalbackpackers.com/the_village.aspx

http://www.canadianalodging.com/index.php

Интересува ме удобно ли е местоположението им за новопристигнали, какви са условията в самия хостел и т.н.

Благодаря Ви!
Аватар
Koko

Re: мнение за 2 хостела в Торонто

Мнение от Koko »

g.todorova написа:Здравейте,

Интересува ме удобно ли е местоположението им за новопристигнали, какви са условията в самия хостел и т.н.

Благодаря Ви!
Според мене хостел едва ли е най-подходящия вариянт за новопристигнали имигранти – хостелите са по-скоро за краткотрайно и евтино отсядане на младежи, които обикалят насам-натам като туристи. От уебсайтовете на двата хостела за които питаш става ясно че местоположението им е наистина в центъра на града.
Ако идеята е да се отседне някъде за първите 1-2 месеца, то може би тогава е по-добре да видите нещо от рода на “Bed & Breakfast”.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
leaf

Мнение от leaf »

Може би това е по-добре за вас:

http://www.safehomestay.com/ourservices.html#

Посрещат и на летището, ако вие желаете.
http://www.safehomestay.com/airport_pickup_ter3.htm

Успехи
becks

Мнение от becks »

g.todorova написа:Здравейте,

Благодаря Ви!

Първия хостел е много мизерен, поне отвън изглежда така. За втория - не знам. Не мисля, че са добър вариант за прекарване на първите ви дни в Торонто. Ако сте за няколко дни в града и искате да ходите по дискотеки - може би е ОК - те са почти в Ентъртеймънт дистрикт-а.
Виж мненията в tripdvisor.com - изключително негативни.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Айде Торонтчани помогнете им на хората.
Не може ли да кажете следното:
Знам жилищна сграда в която дават мебелирани едностайни, двустайни за седмица, за две, за месец. Струва малко повече от рентван празен апартамент но е добро начало и далеч по добре от хотел докато си намерите вие квартира.
Пратете ми депозит 200 долара за да ги дам на тази сграда и да ви резервирам апартамента от датата на която пристигате. Давам ви тел. на срадата ако искате да се обадите още от БГ за да потвърдят резервацията и да се чувствате спокойни.
Отнема 2 мин по тел. за резервацията а депозита може да платите с кредитна карта без да ходите до самата сграда.
По тоя начин съм помогнал на доста нови имигранти в Отава.
leaf

Мнение от leaf »

Нали им казахме, какво повече можем да направим? :?:
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Какво им казвате? Давате им линкове за разни хотели които най евтините са 70-80 $ на ден, по 30 дни стават 2100 - 2400 на месец а в същото време има сгради с мебелирани апартаменти за месец които струват 1100 - 1400 $.
С кухния с тенджъри , паници и с лъжици.
С телефон, с ТВ и диван в хола.
leaf

Мнение от leaf »

Единствения линк който им беше даден е в моето съобщение.
Никой друг не е предлагал нещо на тези хора.
Ако бяхте така любезен да прочетете какво им се предлага може би щеше да избегнете ненужните коментари. :^)

"Какво им казвате? Давате им линкове за разни хотели които най евтините са 70-80 $ на ден, по 30 дни стават 2100 - 2400 на месец..."
В това Ви изречение няма нищо вярно, което да се отнася до досегашната дискусия и предложения саит. :!:

Също така е възможно други хора да се включат с предложения по-късно.
Желая Ви приятен ден. :)
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Видях го линка ама ти виж какво предлагат.
Само една стая с баня а може и без баня за един човек за 42 $ на ден като всеки следващ човек струва още 5 $ и с таксите става над 50 на ден. Умножено по 30 е над 1500 на месец.
Е как може да сравняваш само стая за 1500 с ап. с обзаведена кухня, хол, спалня за 1100 - 1400 $ на месец.
Това дето предлагате е даже е по зле от хотел за 70- 80 $ на ден.
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

Uspial написа:Какво им казвате? Давате им линкове за разни хотели които най евтините са 70-80 $ на ден, по 30 дни стават 2100 - 2400 на месец а в същото време има сгради с мебелирани апартаменти за месец които струват 1100 - 1400 $.
С кухния с тенджъри , паници и с лъжици.
С телефон, с ТВ и диван в хола.
Provalil se ,ти като си толкова ербап и искаш да помогнеш що не затвориш дюкяна и идеш да ги чакаш на летището в Торонто,5-6 часа път е ,не е чак толкова далече.След тва им наеми на хората 5 звезден хотел за една седмица на твои разноски и се връщаи
Тва е ако искаш да помогнеш де .....ако си правиш вятър на устата както всеки път вече е друга тема :lol:
на думи всеки е голям
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Ако идват хората в Отава точно това което съм описъл горе щях да им предложа.
А аз на колкото хора съм помогнал в Отава ти толкова роднини нямаш.
leaf

Мнение от leaf »

Виждам, че четете ама не до края. ;)

Те са големи хора и ще се ориентират в офертата, а както написах в по-предното си съобщение, по-късно може да има и други идеи.
Тези хора оказват подкрепа за новопристигнали и ги ориентирват в обстановката, безплатно. Ако нямате познати в града това не е лоша възможност. Там също си имат кухня, ТВ и Интернет. Освен това за какво им е такъв вариан за дълго време??? :?:
Цената не коментирам. Тук в Торонто цените се различават от тези в Отава, затова един мебелиран тук е много по-скъп от такъв във Вашия град. Не е зле да погледните на нещата от тази страна. :)
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

Uspial написа: А аз на колкото хора съм помогнал в Отава ти толкова роднини нямаш.
Твоите приказки ги знаем ,недеи :lol: :rotfl:
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Тая кухня не е самостоятелна, ползва се и от други хора.
Какво значи дълго време? Собствена квартира не се намира от днес за утре.
Като нищо може да прекарат месец - два на това уж временно място докато влязат в собствена квартира.
Месец - два не е малко време да живееш само в стая. Тя даже не е и голяма може да се види на снимката. Няма да се учудя ако е 2-ва на 3-ри метра.
leaf

Мнение от leaf »

"Какво значи дълго време? Собствена квартира не се намира от днес за утре.
Като нищо може да прекарат месец - два на това уж временно място докато влязат в собствена квартира. "
:rofl: :rofl: :rofl:

Извинявам се за смеха ама Вие в Отава много бързо влизате в "Собствена квартира". Много ме зарадвахте. Да не кажа, че се замислих каква грешка, че не отидахме да живеем там. ;(

Тук в Торонто апартамент може да наемеш в рамките на една седмица. Какъв е проблема да пообиколиш и да си избереш жилище по твой вкус??? :?:

"Месец - два не е малко време да живееш само в стая. Тя даже не е и голяма може да се види на снимката. Няма да се учудя ако е 2-ва на 3-ри метра."

Това е номера да не ти е прекалено удобно и да се размърдаш да си уредиш живота по-удобно на новото място. А то като се приживееш на едно място не ти се мърда вече толкова лесно. Какво да правиш човешка натура. :)
Публикувай отговор