POMOSHT!!!
POMOSHT!!!
Abe hora, kak gi izprashtate tia e-mail-i do Bukoresht? Az imam edin adres, no nishto ne stava s nego. Vrashta mi otgovor,che pismoto ne moge da bade izprateno. Eto go: bucst-im@dfait-maeci.qc.ca
hi
Tova ti e aderesa:
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
ako ti varsi rabota
Az iskax da izpratia e-mail vav Viena.
Ot moiata posta mi davase sastia otgovor.Togava vav officialnia sait cliknax na e-mail,popalvas kratak formuliar on-line sas e-maila ti,imena,adres,telefon,pises saobstenieto i klikas na send.Potvardi se avtomati4no izprastaneto,a na drugia den mi otgovorixa na moia e-mail.
Ako znaes ofizialnia sait v Bukurest,bi triabvalo da stane taka
:idea:
Ot moiata posta mi davase sastia otgovor.Togava vav officialnia sait cliknax na e-mail,popalvas kratak formuliar on-line sas e-maila ti,imena,adres,telefon,pises saobstenieto i klikas na send.Potvardi se avtomati4no izprastaneto,a na drugia den mi otgovorixa na moia e-mail.
Ako znaes ofizialnia sait v Bukurest,bi triabvalo da stane taka
:idea:
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Не знам кой e-mail е верния, защото не ми се е налагало досега да изпращам запитвания, но между двата, които са написали margim и silvia74 има една малка разлика, която не се забелязва.
margim е написала mrci.gouv.qc.ca, което според мен е вярното.
silvia74 е написала mrci.gouv.gc.ca, което според мен не е вярно.
Забелязвате ли къде е разликата? В една единствена буква, която когато е подчертана не си личи. Мога да ви посъветвам, когато пращате запитвания до Букурещ или до Виена да пробвате и двата варианта и сами ще разберете кой от тях е верния. Надявам се да съм успяла да помогна с нещо. Късмет на всички
margim е написала mrci.gouv.qc.ca, което според мен е вярното.
silvia74 е написала mrci.gouv.gc.ca, което според мен не е вярно.
Забелязвате ли къде е разликата? В една единствена буква, която когато е подчертана не си личи. Мога да ви посъветвам, когато пращате запитвания до Букурещ или до Виена да пробвате и двата варианта и сами ще разберете кой от тях е верния. Надявам се да съм успяла да помогна с нещо. Късмет на всички

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Pishete na tazi dama za obshti zapitvania:
Simona.Berlovans@dfait-maeci.gc.ca
Ako imate problemi s plashtane na taksi:
ella.kovacs@dfait-maeci.gc.ca (super e jenitsata, greshka niama)
Simona.Berlovans@dfait-maeci.gc.ca
Ako imate problemi s plashtane na taksi:
ella.kovacs@dfait-maeci.gc.ca (super e jenitsata, greshka niama)
Последно промяна от BabaPena на Чет Мар 18, 2004 8:44 am, променено общо 2 пъти.