от къде да си изтегля листовки
-
от къде да си изтегля листовки
От къде мога да си изтегля листовки на френски и английски
Благодаря!
Благодаря!
Тук можеш да решаваш онлайн:
http://www.saaq.gouv.qc.ca/services-saa ... nnaire.htm
Предполагам става вьпрос за Монтреал,добре е да си намериш от дисковете с 940вьпроса,по ще ти свьршат работа
Успех
http://www.saaq.gouv.qc.ca/services-saa ... nnaire.htm
Предполагам става вьпрос за Монтреал,добре е да си намериш от дисковете с 940вьпроса,по ще ти свьршат работа

Тук са листовките (zip архив)
http://backoff.hit.bg/AUTOEVAL.zip
Туке MS Virtual PC, с чиято помощ се стартира симулацията на изпита под Windows 2000/XP. С F5 се сменя езика на изпита.
http://backoff.hit.bg/AUTOEVAL.zip
Туке MS Virtual PC, с чиято помощ се стартира симулацията на изпита под Windows 2000/XP. С F5 се сменя езика на изпита.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Re: от къде да си изтегля листовки
То хубаво на френски и английски ама ,ако добре се справяш с тях...radost_var написа:От къде мога да си изтегля листовки на френски и английски
Мен ме интересува от къде мога да се намерят на руски... там съм по-силен. Обадих се на един руснак инструктор и той ми обесни, че оригиналните били само на френски и английски, всичко останало било едва ли не пълни измишльотини. Е да де ама толкова много хора се подготвят на руски и на руски се явяват. Друг руснак ми каза, че се подготвял от някаква книжка на руски, но не може да я открие, тя се предава от ръка на ръка като апокрифна литература. Та ако някой може да помогне ще съм му много задължен.

-
ами запиши изпит с преводач, и ще имаш и по два отговора само . . .
kaloyan.radomirov, приятелю проблема не е в изпита за сега, а в пододготовката за него... та за това питането ми е от къде да си намеря материали на руски за изпит за шофьорска книжка в Монреал.
-
е сега е момента да научиш 20 инглийзки думички
, ако знаеш цветовете, посоките и други общи, иначе после на практическият как ще комуникирате с изпитващия? 
п.п. или френски...
с основни познания по език, след 10 въпроса, които си преведеш с помоща на речник, и после нещата стават по-лесни...
Това е начина. Ако искаш и държиш на руски, иди в Москва.

п.п. или френски...
с основни познания по език, след 10 въпроса, които си преведеш с помоща на речник, и после нещата стават по-лесни...
Това е начина. Ако искаш и държиш на руски, иди в Москва.

Виж какво Калоянчо, това за ученето на езика ми е ясно, но в случая не е въпроса чрез листивките да уча езка, а да е по-сигурно безпроблемното минаване на изпита. Още повече, че за самия изпит (имам предвид курмуването) съм се уговорил с руснак инструктор... няма проблем за това.
Ако нямаш какво да кажеш не се праскай няма нужда от бла... бла... бла! Аз не те пращам във Франция или Англия само защото ПЕРФЕКТНО знаеш и двата езика (това не е много доказано, но нейсе... казваше баба ми)!
Ако нямаш какво да кажеш не се праскай няма нужда от бла... бла... бла! Аз не те пращам във Франция или Англия само защото ПЕРФЕКТНО знаеш и двата езика (това не е много доказано, но нейсе... казваше баба ми)!

няма и нужда, защото Канада е мястото, където тези два езика са официално признати, ако не си могъл да разбереш до сегаbai_ganiu написа:Аз не те пращам във Франция или Англия само защото ПЕРФЕКТНО знаеш и двата езика (това не е много доказано, но нейсе... казваше баба ми)!

Какво става, ако 1 седмица след получаването на книжката те спре полиция (на мен ми се случи точно това) и се опита да проведе някакъв разговор с теб, по отношение на извършеното нарушение ?
- roumensp
Ама вие там в Квебек и изпитващите ли можете да си уговаряте ?!?bai_ganiu написа:Още повече, че за самия изпит (имам предвид курмуването) съм се уговорил с руснак инструктор... няма проблем за това.

Явно ти доста неща си разбрал и сигурно всичко ти е ясно...pumpy написа:няма и нужда, защото Канада е мястото, където тези два езика са официално признати, ако не си могъл да разбереш до сега
Какво става, ако 1 седмица след получаването на книжката те спре полиция (на мен ми се случи точно това) и се опита да проведе някакъв разговор с теб, по отношение на извършеното нарушение ?

Руменчо, по света има всичко... за много неща те първа ще чуваш и съвсем не е задължително за всико да си чувал, то това просто е невъзможно... никой ли до сега не ти го е казвл бе човече...Ама вие там в Квебек и изпитващите ли можете да си уговаряте ?!?Досега не бях чувал за подобно нещо на тоя континент.

- roumensp
Аз много неща съм и чувал, и виждал, просто си мислех, че поне тука ще съм по-далеч от корупцията и Бай-Ганювщината.bai_ganiu написа:Руменчо, по света има всичко... за много неща те първа ще чуваш и съвсем не е задължително за всико да си чувал, то това просто е невъзможно... никой ли до сега не ти го е казвл бе човече...Ама вие там в Квебек и изпитващите ли можете да си уговаряте ?!?Досега не бях чувал за подобно нещо на тоя континент.

Има още много да видиш дай Боже, но от корупцията и Бай-Ганювщината няма как и къде да избягаш те са навсякъде (къде по-малко, къде повече просто си ги има)... такива са фактите... така е устроен Света. А що се отнася до образа на Бай Ганьо той е характерен за всяка държава... има го навсякъде... за това преди много години... когато бяхме малки деца си раказвахме вицове, които започваха със събрали се Бай Ганьо американеца, Бай Ганьо французина, Бай Ганьо англичанина и Бай Ганьо българина... и т.н. съществуват много и най-различни интерпретации. 
ПП Между другото, реших... ще се явя на листовките на френски... така ще е най-добре.

ПП Между другото, реших... ще се явя на листовките на френски... така ще е най-добре.
- roumensp
И Бай Ганьо винаги беше по-добър, нали са си нашенски вицове и ни се щеше и наистина да е така.bai_ganiu написа:когато бяхме малки деца си раказвахме вицове, които започваха със събрали се Бай Ганьо американеца, Бай Ганьо французина, Бай Ганьо англичанина и Бай Ганьо българина... и т.н. съществуват много и най-различни интерпретации.

Е, за това мога само да те поздравя.bai_ganiu написа:ПП Между другото, реших... ще се явя на листовките на френски... така ще е най-добре.

Това не е нещо необичайно - изпитващите в Калгари примерно, ги има в нета с телефоните им. Обаждам му се (щото бях минал преди при него) и той ми казва в кое реджистри и в кои дни той поема изпитите. Ква корупция, като не съм го подкупвал, а той и не пусна 2 пъти въпросното лице по негови си причини. Отделно инструкторите по кормуване си имат изпитващи с които работят. И тука има изпити на не-френски/английски, но българския и руския не са сред тях. Иначе и аз мисля, че човек шофира ли, трябва да владее и официалния език в Канада.roumensp написа:Ама вие там в Квебек и изпитващите ли можете да си уговаряте ?!?bai_ganiu написа:Още повече, че за самия изпит (имам предвид курмуването) съм се уговорил с руснак инструктор... няма проблем за това.Досега не бях чувал за подобно нещо на тоя континент.
Embrace your climate change!