Здравейте,
има ли представа някои ,защо в поканите ни за виза от Букурещ изрично препоръчват DHL с тях изпращането на документите излиза доста по скъпо в сравнение да речем със спиди .Има ли някои които да е ползвал услугите на спиди и срещал ли е проблеми?
Приятели от маиската сесия какво става с поканите , хаиде чакаме заедно с вас пишете
Излишно се шашкаш. Те просто ти дават пример - The choice of the courier is yours. However, you may wish to contact DHL or Pegasus-Romania, both of whom have known experience in the handling and transport of secure documents. Не съм чул до сега за проблем със Спиди. В България пратката ти се обслужва от Спиди а в Румъния е Трансбалкан. За два дни е там.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Добре де Спиди съм ги питала имат ли услуга за обратна товарителница и те ми отговориха, че нямат. Тогава как става връщането на паспортите и визите чрез Трансбалкан. Това не ми е ясно.Моля ви дайте по-подробна информация.
Честно казано и аз не знам как точно стана Но ползвахме Спийди и нямаше проблеми. Отидох в офиса, който беше най-близо до нас и казах, че искам да пратя два паспорта до канадското посолство в Букурещ и че трябва и да си ги получа обратно. Дадоха ми два формуляра, които попълних. Някаква молба за пред шефа на митницата да пусне паспортите..някви такива неща. Дадоха ми телефон, на който да се обадя да питам дали са пристигнали обратно (защото исках да ползвам техния офис за обратен адрес) и това беше. Не съм следила онлайн, не знам и дали има такава опция. Но нямаше проблеми и не беше скъпо. Късмет на всички с пращането на паспортите
az pratih na6ite pasporti s Spedy na 3 avgust, kazah na slujitelite da popalniat doks za obratna tovaritelnica- i v4era gi vzeh ot spedy, samo deto pristignaha v Plik na Trans balkan. No cenata e sa6tata - 24 lv i za otivane i za vra6tane
Здравейте!
Аз като ходих в офиса на DHL (Варна), да ги питам за цени, момето отговори:
" само ние имаме договор с посолството на Канада в Букурещ за доставки на документи".
Излезнах смеейки се.
Просто се правят на най велики! За това.
Поздрави!
BaDkO написа:Кой е сайта на Трансбалкан? Аз намерих www.transbalkans.com, ама не върши никаква работа.
Всъщност Транбалкан се явява проект на Спиди за пратки за Румъния, Гърция, Македония и т.н.. За Румъния пратките се проверяват на долния адрес. Куриера се казва - FAN Courier.