Относно покани за визи?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
savi

Относно покани за визи?

Мнение от savi »

Тъй като и при нас се забавят тези покани, моля някой който е пращал писмо / напомнително/ или друго такова до Букорещ да ми го прати и на мен, че с моя френски могат да не ме разберат правилно...

Предварително благодаря!

:roll:
DCS - 03.04.2006
Accuse de .. - 05.05.2006
Date d'entrevue - 02.11.2006 - O.K.

Успех на всички!
Аватар
tasdevil

Re: Относно покани за визи?

Мнение от tasdevil »

savi написа:Тъй като и при нас се забавят тези покани, моля някой който е пращал писмо / напомнително/ или друго такова до Букорещ да ми го прати и на мен, че с моя френски могат да не ме разберат правилно...

Предварително благодаря!

:roll:
Ето дин вариант на английски:
Dear Sirs,

We have been informed by International Organization of Migration that me and my family we have OK on the medical exams since тука пишеш датата на ОК на медицинските, 2007.
Could you please advise me how long usually takes from the OK date on the medical exams till the receiving of the Letter for Visa?
Since previously we had a lot of problems to receive your correspondence via Bulgarian Post, now, I would like to ask you to send me the Letter for Visa via e-mail, just to make sure that I will receive everything on time.Thank you very much for your kind understanding.
Hope to hear soon from you.
Sincerely yours,
тука пишеш името си
това в червено е молба да пратят поканите по имейла, ние така поискахме, защото имахме проблеми с БГ пощи. Ако при вас няма проблем с пощите може да гНие това пратихме в началото. Успех
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

това в червено е молба да пратят поканите по имейла, ние така поискахме, защото имахме проблеми с БГ пощи. Ако при вас няма проблем с пощите може да го пропуснеш.
това е продължение на миналия пост, че нещо ми заби компа и го пратих недовършено :lol:
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
Публикувай отговор