Въпрос към пристигналите до Юни 2002
- Sneji
- Най-любезен форумец
Въпрос към пристигналите до Юни 2002
Въпросът ми е до всички, които не са ги снимали на летището за PR карти. Помните ли за колко време си получихте PR картите, считано от момента на изпращането на документите до получаването на самата карта? Мен нещо ме гони параноята, че няма да стане в рамките на 3 месеца. Как е било при вас?
...?
I kakvo? Zna4i sega polu4avaneto na PR kartata stava ne za mesec ili mesec i polovina, a za nqkolko meseca?
Ili ne sym razbral pravilno?
Ili ne sym razbral pravilno?
Дано не съм права, наистина, но вие явно не сте следили пресата около Коледа и Нова Година. Имаше много дискусии около факта, че много permanent residents са пропуснали срока за подаване на документи и/или не са чули за новата PR карта и по тази причина много канадски резиденти са отложили пътуванията си извън страната около празниците или им е било отказано влизане в Канада след 31 декември 2003 година. Действително се учудвам, че този факт не е общоизвестен. Може би греша за актовете за раждане, но имам следа в съзнанието си, че те също са засегнати от проблема с PR картите, което означава, че съм го прочела някъде.
Лаура
Лаура
- miloto
- Обратна връзка:
Аз пристигнах мин. година и както се очакваше трябваше да получа PR
картата си до 3 седм., но вместо това вече от 5 месеца я чакам. Няколко пъти се обаждах, изпращах e-mail. И преди седмица получих писмо с application form да си попълния всичко наново.
Така, че като сме новопристигнали не е гаранция за бързо получаване.
картата си до 3 седм., но вместо това вече от 5 месеца я чакам. Няколко пъти се обаждах, изпращах e-mail. И преди седмица получих писмо с application form да си попълния всичко наново.
Така, че като сме новопристигнали не е гаранция за бързо получаване.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- miloto
- Обратна връзка:
Sneji ne mi kazaha. Na http://www.cic.gc.ca/. Tam si ima za izgubeni karti, za nov adres. Tam si popalnih. Posle po tel. mi kazaha, che e bila izpratena i varnata, ne kazaha prichinite. Vzeha mi vsiakakvi dani i pose poluchih tozi application.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
- miloto
- Обратна връзка:
Az pristignah na 19.09.2003 i podadoh oshte na letishteto zaedno sas snimka. I chakah do 3 sedm. da doide. Posle se obajdah po telefona i predi 10 dni poluchih pismoto s applicationa i do 7-8 ia poluchih.