Kрай на професията "социално слаб" - BG

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Mark

Kрай на професията "социално слаб" - BG

Мнение от Mark »

http://news.ibox.bg/news/id_891018961

Ще сложим край на „професията" социално слаб и повече от 18 месеца няма да изплащаме социални помощи, каза министър Масларова.

Тя припомни, че на 1 януари 2008 г. изтичат първите 18 месеца. За това време безработните трябва да си намерят работа.

Приоритетно ще ги квалифицираме, приоритетно ще ги включваме в програми, но няма да продължим да храним здрави мъже на по 30-40 г., които просто отказват да работят, каза Емилия Масларова.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
alen vid

ами лошо няма

Мнение от alen vid »

Доста едностранчиво гледам на този въпрос от край време , следователно мога и да греша с мнението си , но смятам - решението е добро !!! - и то най - вече ,заради циганското съсловие , което по-мое време /докато бях в България / беше превърнало излизането на социялни помощи - В НАУЧНА ДИСЦИПЛИНА усвоена и практикувана от тях ДО СЪВАРШЕНСТВО .
Аз българин /бял / или българин /мюсолманин / безработен /или поне лежащ на помощи до припадък / не-поснавам .
Аватар
Mark

Re: ами лошо няма

Мнение от Mark »

alen vid написа:...Аз българин /бял / или българин /мюсолманин / безработен /или поне лежащ на помощи до припадък / не-поснавам .
С този ред ме караш да си мисля че не си в Канада :lol:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
alen vid

Re: ами лошо няма

Мнение от alen vid »

Mark написа:
alen vid написа:...Аз българин /бял / или българин /мюсолманин / безработен /или поне лежащ на помощи до припадък / не-поснавам .
С този ред ме караш да си мисля че не си в Канада :lol:
Zдрасти Марк :D :D :D
ама честно ти казвам - не познавам и това е !!!
Тука за Канада е малко по-сложен въпроса - познавам !!! ама е следствие на гонене на интереси пак свързани с крайната реализация , а не от спортна тръпка :D :D :D

Жив и Здрав
Странджата

Мнение от Странджата »

Аааааа има доста професионални спортисти и многобойци има , масларката ако види ква е системата , ще се обеси на първия клен :lol:
alen vid

hiiiiiiihhhiihihihi

Мнение от alen vid »

Странджата написа:Аааааа има доста професионални спортисти и многобойци има , масларката ако види ква е системата , ще се обеси на първия клен :lol:
:D :D :D :D :D
Публикувай отговор