Някой пътувал ли е с zoom airlignes или air transat
Дайте отзиви.
Дават добри цени но нищо повече незнам.
Пътуване с zoom airlignes и air transat
- bis
- Обратна връзка:
Пътуване с zoom airlignes и air transat
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Re: Пътуване с zoom airlignes и air transat
Аз съм пътувал с air transat - Франкфурт - Ванbis написа:Някой пътувал ли е с zoom airlignes или air transat
Дайте отзиви.
Самолета бе6е Аирбус -кои номер не помня - но аз ЛИ4НО за дълги полети предпо4итам Аирбус.
Ина4е по време на полета нисто особено- е мога да кажа не са на нивото на Луфханса-но си бе6е съвсем нормално вси4ко.
единствния дефект за мен бе6е 4е Франкфурт - кацат в Калгари и след това Ван -и като цяло ми се удалжи полета поне с 1 4ас - но тва е друга работа .
погледни тук
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=transat
ами и на други места се споменават двете компании, потърси из форума
обикновенно за трансат се набляга на аварийни кацания на фарьорските острови и недостатъчно гориво
P.S. Нема се пуашиш, всичко що е литнало е кацнало
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=transat
ами и на други места се споменават двете компании, потърси из форума
обикновенно за трансат се набляга на аварийни кацания на фарьорските острови и недостатъчно гориво

P.S. Нема се пуашиш, всичко що е литнало е кацнало
...мразя мастика без айрян...
-
Re: Пътуване с zoom airlignes и air transat
Пътувала съм и с двете компании. Аз ги ползвам не толкова заради цената а заради това, че имат директни полети до там, където искам да отида. В общи линии, цената до UK не е много по-ниска в сравнение с AC & BA. Преди имаха по-малък лимит за багажа, но сега промениха и др. компании, така че това вече не е фактор. Единствения проблем, който мога да предвидя е липсата на много самолети, т.е. ако се случи така, че самолет от др. място закъснее, ще ви се наложи да чакате, докато кацне друг. Веднъж така чакахме 8 часа на летището в Торонто преди Коледа.bis написа:Някой пътувал ли е с zoom airlignes или air transat
Дайте отзиви.
Определено отново бих пътувала с тях! Повтарям, заради удобството на директния полет. Иначе ако цената е сравнима, ще се спра на АС.