договорите към бг мобилните оператори

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
taki_f
Обратна връзка:

договорите към бг мобилните оператори

Мнение от taki_f »

Въпросът ми е ако имаш договор към някой мобилен Бг оператор и заминиш за Канада преди да е изтекъл този договор има ли някакви последствия, търсят ли те под дърво и камък или....и аз не знам.Моля някой ако има с подобен случай да сподели мнение.
bp_de

Re: договорите към бг мобилните оператори

Мнение от bp_de »

taki_f написа:Въпросът ми е ако имаш договор към някой мобилен Бг оператор и заминиш за Канада преди да е изтекъл този договор има ли някакви последствия, търсят ли те под дърво и камък или....и аз не знам.Моля някой ако има с подобен случай да сподели мнение.
ами ако продалжава6 да пла6та6 -предполагам няма да има проблеми.

А ина4е стом дължи6 пари на някои- то последствията са ясни - наи малкото си про4ети какво ти пи6е в договора(ако не си си го 4ел кат си го подписвал де ) -какво се слу4ва при едностранно прекратяване .
becks

Мнение от becks »

може да ти прекратят договора, ако си платиш месечните такси до изтичане на договора
Iskizi
Обратна връзка:

:)

Мнение от Iskizi »

Az imah podoben problem predi da tragna ot Bulgaria. Reshih go po mnogo prost nachin - dadoh kartata si na edin priatel da ia polzva i toi plashta mese4nite i razhodi, kolkoto si gi napravi. Taka shte e do izti4ane na dogovora. Estestveno, trqbva da si siguren v 4oveka, na koito ostavqsh kartata. A v drug slu4ai tarpish neustoiki po dogovora. Razmerat na neustoikite mojesh da razberesh kato popitash mobilnia operator.
Uspeh i veselo posreshtane na vsichki predstoiashti praznici:)
Де го чукаш, де се пука!!!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Здравей! Аз имах договор с Мтел и подадох молба с която се отказвам от договора поради преместване в друга държава.Нямах никакв проблем. Не зсе наложи и неустойки да се плащат. Така че питай в Мтел и пусни една молба и ще е наред всичко! :wink:
Заключено