С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Gerry

С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ!

Мнение от Gerry »

Скъпи съфорумци, дойде радостният момент и аз да се похваля с дългоочакваната виза! Сърдечно благодаря на всички, които с ценна информация и с морална подкрепа ми помогнаха да достигна до този етап! Ще бъда безкрайно признателна и на тези от вас, които могат да ми дадат полезни съвети и да ме ориентират за това, което ме очаква от тук нататък, за най-добрите начини, по който бих могла да се справя с предстоящите предизвикателства. Сега изникват нови въпроси, като например:
На коя авиокомпания да се спра за полета до Монтреал, като се имат предвид ограничените финансови средства, с които разполагам?
По какъв начин да взема декларираната от мен минимална сума пари, като се вземе под внимание, че търся най-безопасния начин и искам да избегна риска от пренасяне на пари в брой?
Със сигурност ще трябва да намеря отговорите и на много други въпроси, свързани с пътуването и устройването ми в Квебек. И за помощ при намирането на отговорите отново разчитам на вас, които вече сте минали по този път, или просто имате полезна информация в едно или друго отношение.
Предварително благодаря за безценния опит, който ще споделите с мен! :)
NaviD

честито!

Мнение от NaviD »

Честито!

И да се обадиш преди да заминеш. Успех на канадска земя!
Заключено