za dokumentite do Vienna

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
jadi

za dokumentite do Vienna

Мнение от jadi »

Здравейте на всички, има нещо което много ме притеснява - задължително ли трябва да се изпрати диплома или някакув документ за изкаран курс по френски.Аз изучавам езика от началното училище и в дипломата ми за средно образование и дипломата ми за висше образование е отбелязано дори с оценки.
Благодаря ви:)
kalia

Здравей,

Мнение от kalia »

АЗ също съм изучавала френски в средното си образование и в дипломата ми има оценка, но не точният брой часове.Ние не сме изпращали никакъв документ за френски език.Сега продължаваме да учим, защото ни искат по- високо ниво на френският език-7/8. :roll:
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Voennite nqmat trudovi knijki a im se izdavat uvereniq ima li problem?Prosto nqma kakuv drug dokument da se predstavi?????
vanio

Мнение от vanio »

ne e zadyljitelno da se predstawia kakywto i da e dokument za frenski zashtoto stepenta na znania se proweriawa direktno na interwiuto. No ako ne popylwate neobhodimiat minimum za da dostignete na interwiu, e wyzmojno da wi poiskat i da wi dadat dostatychno wreme da si nabawite.
Woennite niamat trudowa knijka i predstawiat slujebna belejka kyde i ot koga rabotiat i na kakwa dlyjnost. Ne e neobhodimo da se predstawiat poweche ili izlishni dokumenti , oswen tezi koito sa posocheni w oficialniat site
vanio
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

На моята диплома от средното образование има колко часа е изучаван френски и англ. ез.,мисля че на всички пище.
newlife
Обратна връзка:

Мнение от newlife »

Да, така е. И аз преди малко погледнах в дипломата си. Пише ги броя часове (Общ хорариум).
Заключено