инженери в Квебек
инженери в Квебек
Има ли инженери(Технически университет), които са си приравнявали дипломите? Къде сме в класацията? Пратете инфо.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: инженери в Квебек
muzovir написа:Къде сме в класацията?
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Re: инженери в Квебек
Доколкото знам това ще ти кажат в "ордена на инженерите"... преди бях чула,че изучаваните предмети се признават...поне техническите например химия....а и математиката на какъвто и език да си я учил тя все си е същата математика...относно въпроса обаче дали признават наште дипломи...най-вероятно ще трябва да се подложиш на изпитче... аз бих го направила ако реша да практикувам професията си...muzovir написа:Има ли инженери(Технически университет), които са си приравнявали дипломите? Къде сме в класацията? Пратете инфо.

* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Mi to moiat otgowor ne kazwa koj znae kakwo.
Shte kaga oshte neshto koeto moge i da ne e absolutno tochno ,po lichni nabludenia e gore dolu taka - broiat na prowerowuchnite izpiti zawisi ot godinite stag t.e za po malko ot 5 godini stag 3 profisionalni izpita po izbor + edna invenerna ikonomika,za 5-10 godini 2 profisionalni izpita po izbor + edna invenerna ikonomika, za poweceheot 10-15 (mislia) godini 1 profisionalen izpit po izbor + edna invenerna ikonomika ......Wsichi durgat izpit po fresnki (oswen ako ne ste uchili 5 godini na frenski),i niakakwa etika. Na men lichno mi priznaha staga na tehnicheska pozicia w Canada i zaradi towa mi otpadna edin izpit. Po lichni nabludenia tehnicheskite pozicii i poziciata na mladshi ingener w mnogo ot sluchaite se pripokriwat,sigurno i zaradi towa priznawat i staga.
Lichnite mi nabludenia sa che za ingenernite specialnosti ne e wagno kude si zawurshil ,a za kogo i kakwo si rabotil. Dori ima hora na rukowodni pozicii koito sa s tehnichesko obrazowanie no s po 20 godini stag.
Shte kaga oshte neshto koeto moge i da ne e absolutno tochno ,po lichni nabludenia e gore dolu taka - broiat na prowerowuchnite izpiti zawisi ot godinite stag t.e za po malko ot 5 godini stag 3 profisionalni izpita po izbor + edna invenerna ikonomika,za 5-10 godini 2 profisionalni izpita po izbor + edna invenerna ikonomika, za poweceheot 10-15 (mislia) godini 1 profisionalen izpit po izbor + edna invenerna ikonomika ......Wsichi durgat izpit po fresnki (oswen ako ne ste uchili 5 godini na frenski),i niakakwa etika. Na men lichno mi priznaha staga na tehnicheska pozicia w Canada i zaradi towa mi otpadna edin izpit. Po lichni nabludenia tehnicheskite pozicii i poziciata na mladshi ingener w mnogo ot sluchaite se pripokriwat,sigurno i zaradi towa priznawat i staga.
Lichnite mi nabludenia sa che za ingenernite specialnosti ne e wagno kude si zawurshil ,a za kogo i kakwo si rabotil. Dori ima hora na rukowodni pozicii koito sa s tehnichesko obrazowanie no s po 20 godini stag.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин