Sponsorirane na roditeli

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
AAA

Sponsorirane na roditeli

Мнение от AAA »

Pove4e ot 3 godini 4akam da se finalizira dosieto na maika mi za da pristigne da jivee v Canada. Vsashtnost, formalnostite v Canada i Quebec minaha mnogo barzo - za 8 mesetza. Za sajalenie ot kakto dokumenite otidoha v posolstvoto v Bukuresht, neshtata se blokiraha i ne pomradvat izobshto. Ot octomvri 2003 maika mi 4aka formuliara za meditzinskite pregledi i ne go polu4ava, zashtoto "imali strashno mnogo molbi za imigratzia i neinia red ne bil doshal oshte". Ina4e ima potvarjdenie ot tiah, 4 nishto ne lipsva i 4e triabva samo da mine pregled i da i se izdade vizata. Probvah kakvo li ne: razgovori po telefona s Bukuresht, pismo ot deputata v raiona mi, i t.n. Dori smiatah da plashtam na advokat da zadviji neshtata, no advokatkata, s koiato govorih mi kaza, 4e realno niama legalna osnova, na koiato da gi nakara da pridvijat dosieto i vapreki mnogoto pisma, koito shte im napishe, te pak mogat da se protakvat i dori da slojat dosieto nai-otzad. S dve dumi vsi4ko zaviselo ot dobrata volia na slujitelite v posolstvoto, koito v po-goliamata si 4ast sa mestni rumantzi...... Vaprosat mi e: niakoi ot vas imal li e podoben problem, sled kato dosieto na roditelite mu e otishlo ve4e v Rumania i znaete li na4in, po koito moga da otblokiram neshtata. Predvaritelno vi blagodaria za savetite.
Заключено