Do mesec v BG izliza informaciya po internet za imotnoto ni pologenie samo s edno napisvane na egeneto ni.Ami kato izlagah me za sociala 4e nyamame ni6to v BG i ako vzemat da proverat-lo6o tryabva da se raboti.
Daite ideya kak da se spasim da ne rabotim kato BG magareta v Canada.
Opasno za sociala
-
i kvo ot tova
I kvo kato 6e pi6e 4e ima6 imot - ami ako e pod zapor na banka za nevarnat kredit? Da ne bi i tova da go pi6e tam...
spoko i kasmet
spoko i kasmet
nia
i ne e zle da si potarsi6 rabota
....a i za6to vse pak ne si potarsi6 rabota, a? Ami se 4udi6 kak da laje6 i da leji6 na pomo6ti!? Ei takiva marzelivci precakvat kadarnite hora, koito naistina sa gotovi na vsi4ko za da osiguriat po-dobro bade6te na decata si....
aide kasmet da si namerite rabota
aide kasmet da si namerite rabota
nia
Re: Opasno za sociala
Go back home manTony Amorety написа:Do mesec v BG izliza informaciya po internet za imotnoto ni pologenie samo s edno napisvane na egeneto ni.Ami kato izlagah me za sociala 4e nyamame ni6to v BG i ako vzemat da proverat-lo6o tryabva da se raboti.

BTW, otkyde socialnite shte ti znajat EGN-to?
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Re: Opasno za sociala
abe ne sa reshili socialnite ,i egn-to na baba ti shte razberatVeliko написа:Go back home manTony Amorety написа:Do mesec v BG izliza informaciya po internet za imotnoto ni pologenie samo s edno napisvane na egeneto ni.Ami kato izlagah me za sociala 4e nyamame ni6to v BG i ako vzemat da proverat-lo6o tryabva da se raboti.
BTW, otkyde socialnite shte ti znajat EGN-to?
THE LAST LINE OF DEFENSE