Пътуване за Монреал -25 март

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Пътуване за Монреал -25 март

Мнение от atanas_f »

:D Здравейте на всички съфорумци. :wink: Чудя се дали има някой друг който ще пътува с Чехите на 25 март за Монреал от София.Ако има нека даде инфо, :P за да сме повече де . :wink: Колкото повече по хубаво .
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Има - ще ги познаещ на летището, че те много не пишат тук и не ща да ти ги натрапвам!
Хайде - пък аз ще чакам тук в Монтреал на Дорвал!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
monny

Мнение от monny »

kakvi pari te izrasiha pivovarite
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

Здравейте . :D Относно билетите мисля че бяха по 478 евро ,но съм ги купил преди нова година :roll: сега не знам как са .Тогава и багажа беше :2-по 32 кг. но май още не са го променили .Както гледам няма да има много кандидати но има още време ,помислете си . :wink:
petar_y

Мнение от petar_y »

Наско , брой и нас . Току що се прибрахме и намерихме поканите в пощенската кутия. :dance: :dance: :haplio: :tuut: Значи бонбона на Емо е хванал дикиш. :beer2: :drink: Ако не са ни продали билетите идваме
Аватар
Sisa

Мнение от Sisa »

Здравейте на всички съфорумци! :D Ние ще пътуваме на 25 март с чехите :D Ние сме тези, които Елия не ще да натрапва и дето не пишем често :oops: :D
Valem

Мнение от Valem »

Честито на PETAR_Y от Емо . Видя ли последния бонбон , тоест късмета колко много работа върши. Пожелаваме ти от все сърце скорошни визи и още по-голям късмет по пътя който сте поели.УСПЕХ!
Аватар
atanas_f
Обратна връзка:

Мнение от atanas_f »

:D Здравейте . :wink: А вижте как се заформя голяма група. :P Значи ще бъде много весело . 8)
Заключено