Leko zapitvane kam minalite po tozi pat.
-
Leko zapitvane kam minalite po tozi pat.
Tvardo sam reshen da emigriram vav Canada i po specialno v Quebec. Imam priqtelka na koqto neina poznata izpolzva dadena firma za dokumenti i drugi. Ta vaprosat mi e ot Varna sam na 21 godini kakav e patqt, parvo e firmata ako e vazmojno nqkoi da mi predloji SIGURNA firma za opravqne na dokumenti i drugi, shte sam vi mnogo zadaljen.
P.S. Blagodarq predvaritelno.[/b]
P.S. Blagodarq predvaritelno.[/b]
Здравей Милене,
Първо не си ли малко млад за това? Питам защото отначало трябва да прочетеш или да намериш някой да те запознае с условията за емиграция в Квебек. Във Варна се организират срещи даже допреди няколко дни вървеше поста за нова срещата тъй че съвета ми е да отидеш първо на една такава да поразпиташ хората и след това да решаваш. Според мен недей да използваш фирма защото на първо четене може да не покриеш необходимите точки и самода ти вземат парите. Имаш ли стаж защото това е много важно а и специалноста ти също. Най-добре е обаче да отидеш на среща и после да решаваш.
P.S. Документите не са изобщо сложни тъй че не вярвам да имаш нужда от фирма, а всичко което те интересува може да намериш в този форум има достатъчно хора който ще ти помогнат
Първо не си ли малко млад за това? Питам защото отначало трябва да прочетеш или да намериш някой да те запознае с условията за емиграция в Квебек. Във Варна се организират срещи даже допреди няколко дни вървеше поста за нова срещата тъй че съвета ми е да отидеш първо на една такава да поразпиташ хората и след това да решаваш. Според мен недей да използваш фирма защото на първо четене може да не покриеш необходимите точки и самода ти вземат парите. Имаш ли стаж защото това е много важно а и специалноста ти също. Най-добре е обаче да отидеш на среща и после да решаваш.
P.S. Документите не са изобщо сложни тъй че не вярвам да имаш нужда от фирма, а всичко което те интересува може да намериш в този форум има достатъчно хора който ще ти помогнат
Ето ти темата: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=17251
Zdravei Milene,
miat suvet e da se vuzpolzvash ne ot uslugite na firma, a ot advokatska kantora-spezializirana v imigraziata, koito mogat da ti zastitat interesite pred immigrazionnite i da te predstavliavat pred tiah.Ne e skupo , protivno na drugi mnenie. Eto ti i edna nadejna kantora: na bulgarin ot Varna, koito e pritejava v momenta edna ot nai-dobrite kantori v Montreal za imigrazia:
www.go-to-canada.com
Davet ti 100% garanzia che ne e durvo.
miat suvet e da se vuzpolzvash ne ot uslugite na firma, a ot advokatska kantora-spezializirana v imigraziata, koito mogat da ti zastitat interesite pred immigrazionnite i da te predstavliavat pred tiah.Ne e skupo , protivno na drugi mnenie. Eto ti i edna nadejna kantora: na bulgarin ot Varna, koito e pritejava v momenta edna ot nai-dobrite kantori v Montreal za imigrazia:
www.go-to-canada.com
ne firma ,a advokat ,ne po vrat ,a po shia. ot tran ta na ,glog che e po - visok i po bodliv .ei pich 100% GARANCIA NIAMA .rafta написа:Zdravei Milene,
www.go-to-canada.com
THE LAST LINE OF DEFENSE
И аз съм на мнение, че е най-добре да посетиш една от срещите във Варна и от там, след като събереш необходимата информация да действаш сам. Освен това тук, във форума има достатъчно информация за всичко и ако не си разбрал нещо, винаги можеш да отправиш питането си във форума и ще получиш отговор на въпросите си.
Успех!
Успех!
-
Direkten otgovor kum Milen Velikov
www.cic.gc.ca
tova e, koeto e nai-istinskoto
Ne se zanimavai s kakvoto i da e saitove i suveti, ot koito i da bolo, dori i ot tozi forum www.bgcanada.com
www.cic.gc.ca
tova e, koeto e nai-istinskoto
Ne se zanimavai s kakvoto i da e saitove i suveti, ot koito i da bolo, dori i ot tozi forum www.bgcanada.com
Здравей !
...ето една фирма през която минах успешно....ако имаш пари за харчене и не ти се разправя с документи......
хората ти оправят документите от тебе си зависи как ще се представиш на интервюто....чиста работа
GSM 0885-131-980
Tel. 02/ 201-218
PS....все пак избора си е твой !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ето една фирма през която минах успешно....ако имаш пари за харчене и не ти се разправя с документи......
хората ти оправят документите от тебе си зависи как ще се представиш на интервюто....чиста работа
GSM 0885-131-980
Tel. 02/ 201-218
PS....все пак избора си е твой !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Tutankamon написа: Ne se zanimavai s kakvoto i da e saitove i suveti, ot koito i da bolo, dori i ot tozi forum www.bgcanada.com

Че твоя съвет да не идва от piramida.egipt.com ???