Leko zapitvane kam minalite po tozi pat.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Milen Velikov

Leko zapitvane kam minalite po tozi pat.

Мнение от Milen Velikov »

Tvardo sam reshen da emigriram vav Canada i po specialno v Quebec. Imam priqtelka na koqto neina poznata izpolzva dadena firma za dokumenti i drugi. Ta vaprosat mi e ot Varna sam na 21 godini kakav e patqt, parvo e firmata ako e vazmojno nqkoi da mi predloji SIGURNA firma za opravqne na dokumenti i drugi, shte sam vi mnogo zadaljen.

P.S. Blagodarq predvaritelno.[/b]
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

Здравей Милене,

Първо не си ли малко млад за това? Питам защото отначало трябва да прочетеш или да намериш някой да те запознае с условията за емиграция в Квебек. Във Варна се организират срещи даже допреди няколко дни вървеше поста за нова срещата тъй че съвета ми е да отидеш първо на една такава да поразпиташ хората и след това да решаваш. Според мен недей да използваш фирма защото на първо четене може да не покриеш необходимите точки и самода ти вземат парите. Имаш ли стаж защото това е много важно а и специалноста ти също. Най-добре е обаче да отидеш на среща и после да решаваш.

P.S. Документите не са изобщо сложни тъй че не вярвам да имаш нужда от фирма, а всичко което те интересува може да намериш в този форум има достатъчно хора който ще ти помогнат
timmon
Обратна връзка:

Мнение от timmon »

Аватар
rafta

Мнение от rafta »

Zdravei Milene,
miat suvet e da se vuzpolzvash ne ot uslugite na firma, a ot advokatska kantora-spezializirana v imigraziata, koito mogat da ti zastitat interesite pred immigrazionnite i da te predstavliavat pred tiah.Ne e skupo , protivno na drugi mnenie. Eto ti i edna nadejna kantora: na bulgarin ot Varna, koito e pritejava v momenta edna ot nai-dobrite kantori v Montreal za imigrazia:
www.go-to-canada.com
Davet ti 100% garanzia che ne e durvo.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

rafta написа:Zdravei Milene,
miat suvet e da se vuzpolzvash ne ot uslugite na firma, a ot advokatska kantora-spezializirana v imigraziata, koito mogat da ti zastitat interesite pred immigrazionnite i da te predstavliavat pred tiah.Ne e skupo , protivno na drugi mnenie. Eto ti i edna nadejna kantora: na bulgarin ot Varna, koito e pritejava v momenta edna ot nai-dobrite kantori v Montreal za imigrazia:
www.go-to-canada.com
Davet ti 100% garanzia che ne e durvo.
ne firma ,a advokat ,ne po vrat ,a po shia. ot tran ta na ,glog che e po - visok i po bodliv .ei pich 100% GARANCIA NIAMA .
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
rafta

Мнение от rafta »

Brato,
kazvam, che 100% e garanziata, che kantorata ne e durvo- ne sa izmamnizi, a ne che ima 100% garanzia, che ste te vkarat v Canada.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Какви фирми, какви адвокати?!?! Ако не можете сами да се справите с една такава процедура, за която има тонове информация, тогава /ако изобщо стигнете до Кан/ сигурно ще наемете фирми или адвокати да ви търсят и жилище и работа... или билет за обратен полет 8)
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

И аз съм на мнение, че е най-добре да посетиш една от срещите във Варна и от там, след като събереш необходимата информация да действаш сам. Освен това тук, във форума има достатъчно информация за всичко и ако не си разбрал нещо, винаги можеш да отправиш питането си във форума и ще получиш отговор на въпросите си.
Успех!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Direkten otgovor kum Milen Velikov

www.cic.gc.ca

tova e, koeto e nai-istinskoto

Ne se zanimavai s kakvoto i da e saitove i suveti, ot koito i da bolo, dori i ot tozi forum www.bgcanada.com
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

Здравей !

...ето една фирма през която минах успешно....ако имаш пари за харчене и не ти се разправя с документи......

хората ти оправят документите от тебе си зависи как ще се представиш на интервюто....чиста работа

GSM 0885-131-980
Tel. 02/ 201-218

PS....все пак избора си е твой !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Tutankamon написа: Ne se zanimavai s kakvoto i da e saitove i suveti, ot koito i da bolo, dori i ot tozi forum www.bgcanada.com
:?
Че твоя съвет да не идва от piramida.egipt.com ??? :evil:
Dimitrov

Мнение от Dimitrov »

Abe Rafta kakvi ti sto procenta garancii mai izob6to ne si naqsno za kakvo stava vapros. Dori i pet advokata da naeme6 pak nqma garanciq. Vapreki 4e az si napravih vsi4ko sam.
Заключено