За чакащите интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bako
Обратна връзка:

За чакащите интервю

Мнение от Bako »

Скъпи форумци, които сте в очакване, учете си френския (ако не го знаете вече), и спокойно до Ноември. Пък тогава - успех на всички.
ljoni

Мнение от ljoni »

Някой получил ли е покана за интервю или това са твои предположения
gandi

Мнение от gandi »

bako знаеш ли , кога ще започне сесията , че и ние сме от чакащите.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Средата на месеца. И успех.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Откъде разполагаш с тази информация или това са само предположения?
Някой с покана за интервю?
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Не е трудно да се стигне до извода, че щом през втората половина на 2005 трябва да има сесия, а такава все още е нямало, то тя да е ноември-декември, щото то времето накъся и други възможности няма. Поканите трябва да дойдат до края на септември. Успех!
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Valdi, приятелю, не пълня форума с лесни изводи. Пиша го за успокоение на чакащите. Ако погледнеш назад статиите ми по тези въпроси, ще се убедиш в това. Без да се засягаш, ти като стигна до този извод, защо не го анонсира? Аиде и успехи.
Аватар
galin
Обратна връзка:

Интервюта ноември

Мнение от galin »

Здравейте на всички. Без да правя реклама на никой, от личен опит ви казвам: вярвайте на BAKO какво пише!!!! А ако някой се съмнява нека се разтърси назад, и ще се убеди ,че каквото той е написал е самата истина.Успех на всички,които са на интервю през ноември и нека СИЛАТА (упссс френския) да е с вас!!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Да.Верно е .Бако си рзговаря с Бог Вишну и ги разбира тия работи.... :wink:
Щом казва кога ще е значи тогава ще е.
Вервайте ми и на мен.........познавам чиляка......не си прави кьорфишеци........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Мерси за подкрепата. Таман се бех отказал да кажа и името, то тия неверници да ти убият желанието :thumbsup: (майтап де). Ама още некой и друг ден, и това ще стане ясно.
Pilot

Мнение от Pilot »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:beer:
natal2002

Мнение от natal2002 »

На 14.09.2005 получих писмо от Виена,че интервюто ми ще бъде"първите месеци на 2006г."Кои сте Вие,които мислите,че ще има интервю през ноември-декември?Дали няма желаещи ?Някой получил ли е дата за 2005?Нещо ми се замъти!До сега бяха много бързи-писмо-отговор за 15 дни и изведнъж -Чакай още половин година!
nobleman

Мнение от nobleman »

natal2002 написа:На 14.09.2005 получих писмо от Виена,че интервюто ми ще бъде"първите месеци на 2006г."Кои сте Вие,които мислите,че ще има интервю през ноември-декември?
Когато подавах мойте документи във Виена м.г. на 15.12, на 07.01.2005 получих писмо, че интервюто ми ще бъде през втората половина на 2005г., а виж какво стана... минах още през първата половина. Така че едно е какво е написано в първото писмо, друго е когато пристигне асъл поканата за интервю. При нас беше на 22 март т.г. и там ни уведомиха за датата.
Успех на всички :wink: , на които им предстоят интервюта. Бъдете спокойни и уверени!
gandi

Мнение от gandi »

natal2002 ,кога си подал първите документи до Виена .....
Заключено