kak да си напиша мейла

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ms_dino

kak да си напиша мейла

Мнение от ms_dino »

Може ли някой да ми изпрати примерен текст на мейл - не знам как да го напиша на френски. Предварително благодаря. Мед. на 03.05, одобрени според МОМ на 12.05.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Хвани една преводачка да ти го напише!
След това знаеш какво да правиш.
Док....... :shock:
TROUBLEMAKER
Stanislav

Мнение от Stanislav »

ili davai na english :lol: razbirat go...
huba

Re: kak да си напиша мейла

Мнение от huba »

ms_dino написа:Може ли някой да ми изпрати примерен текст на мейл - не знам как да го напиша на френски. Предварително благодаря. Мед. на 03.05, одобрени според МОМ на 12.05.
Mai che triabvashe da zapochnesh s tova , kakvo iskash da pishe v tozi E-mail. :D :D :D
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
ms_dino

Мнение от ms_dino »

Там е работата, че не знам какво да питам. Предполагам, че не е етично да пиша - кога ще ми пратите писмото за паспортите. Може би нещо от сорта - притеснявам се да не се е изгубило или да не е откраднато. Или да питам - има ли проблеми с документите ми - ама това не е ли дърпане на дявола за рогата. Посъветвайте ме, а с превода все някак ще се справя - понаучих го френския, но ме е страх да не се изложа.
Заключено