Не става
Не става
Botzo, благодарско ама пак не става...пък и аз с Румънците на английски ще си кореспондирам, така че не върви да попълня документите във френския вариант. Но така или иначе и в изтеглените от посочения сайт файлове ефекта е същия...точки. Ще се опитам да хакна тъпия акробат да пропише на кирилица. В краен случай ще си напиша името на ръка кво толкова
Благодаря още веднъж.

Документи до Виена: 15.04.2005
Потвърждение за получаване - 03.05.2005
Дата за интервю получена 23.05.2005
Насрочено интервю за 19.07.2005-успешно!
Програмата която ти трябва е Adobe Acrobat 6.0 CE Profession
Програмата която ти трябва е Adobe Acrobat 6.0 CE Profession.
Обяснявам подробно. Отваряте файла. Горе вдясно има "Advanced Editing". Отваря се меню от което се избира първата опция "Select Object Tool" представлява една стрелка насочена нагоре и малко вляво. При кликване всички полета за се маркират. С десния бутон на мишката кликваме на полето в което искате да пишете на кирилица. След отваренето на прозореца избираме най-долу "Properties". Избираме втора позиция "Appearance". Избираме шрифт "Font" много е важно шрифта да подържа кирилица напр. "Times New Roman". От "Font Subset"(тази опция е много важна има я само Adobe Acrobat 6.0 CE централна европа, по горната версия 7.0 също я подържа)избираме "Cyrillic" следва Close. Избираме от менюто "Hand Tool" представлява една разперена ръка. Кликваме в полето което сме форматирали по начина по- горе и пишем на кирилица
.Поне аз така си попълних документите.
Обяснявам подробно. Отваряте файла. Горе вдясно има "Advanced Editing". Отваря се меню от което се избира първата опция "Select Object Tool" представлява една стрелка насочена нагоре и малко вляво. При кликване всички полета за се маркират. С десния бутон на мишката кликваме на полето в което искате да пишете на кирилица. След отваренето на прозореца избираме най-долу "Properties". Избираме втора позиция "Appearance". Избираме шрифт "Font" много е важно шрифта да подържа кирилица напр. "Times New Roman". От "Font Subset"(тази опция е много важна има я само Adobe Acrobat 6.0 CE централна европа, по горната версия 7.0 също я подържа)избираме "Cyrillic" следва Close. Избираме от менюто "Hand Tool" представлява една разперена ръка. Кликваме в полето което сме форматирали по начина по- горе и пишем на кирилица

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
THC кво младо поколение те подгони младежо, аз съм на 35 и много добре познавам и молива, и рапидографа, че и пауса...много яко да си начертаеш целия чертеж и когато вече си се поотпуснал и успокоил да ти протече туша и да започнеш всичко отначало
Не е като сега инженерни машини, пата кюта и творението излиза като да са го правили в строителния институт 

Re: Програмата която ти трябва е Adobe Acrobat 6.0 CE Profes
kaleko,kaleko написа:Програмата която ти трябва е Adobe Acrobat 6.0 CE Profession......
със 6-цата не става. САмо с 5-цата може.
traveller,
маправо не хвърли в тъча. Аз на топлкова народ ги пратих тия анеси и все работят. Ти сложи ли си фонтовете?
Пуснах ти го в другата тема ама ето и тук : sistoyanovsf@abv.bg
Аз до Виена си ги направих попълваеми с акробат 6.0 ама при тия не знам кви защити има не щат да се отварят edit - опциите.
Аз до Виена си ги направих попълваеми с акробат 6.0 ама при тия не знам кви защити има не щат да се отварят edit - опциите.
Не съм казал че няма да го напиша на ръка ако не успея да намеря начин да го отпечатам. Извинявай THC, но твоят въпрос много ми напомня на едни изказвания, а именно "Баба ти / дядо ти все с кола са се возили/всяка вечер са се къпали...и т.н. Не споделям подобни виждания, а би трябвало и ти и всички които сте напуснали БГ да не ги споделяте, защото и "вашите баби и дядовци не са живели все в Канада" ама вие сте там нали? Та в този ред на мисли аз искам да си изпипам документите най-малкото защото те са първото нещо, направено от мен самия, с което ще се сблъскат служителите в съответното посолство. И не намирам, че демонстрацията на небрежност е оправдана при толкова важна (поне за мен) процедура. Та надявам се да съм внесъл нужната яснота по повдигнатия въпрос. Поздрави 

абе де да знам струва ми се ,че си губиш времето с глупости или примерно кво ти пречи да си принтнеш на кирилица даизржеш листчето и да го лепнеш в квадратчето.
ти разбира се прави каквото искаш - мен идеята ми е да ти спестя време показвайки ,че тук има хора които са си написали на ръка кирилицата без да губят време по форуми и пак са ги взели у канадата.
ти разбира се прави каквото искаш - мен идеята ми е да ти спестя време показвайки ,че тук има хора които са си написали на ръка кирилицата без да губят време по форуми и пак са ги взели у канадата.
Е, аз ако бях притиснат от времето едва ли щях точно с това да се заям, но понеже интервюто ми е чак на 19.07. имам достатъчно време да си направя документите както трябва. А не се знае и след това дали няма да имам време бол
Ако ме резнат на интервюто ще разполагам с време и собствен "Акробат" да си напиша с поддръжка на диалектен китайски 

http://www.torrentspy.com/search.asp?mo ... at%207%200
acrobat 7.0 Pro_Full и спирате да имате проблеми с писането
ако знаете и на китайски може да си го напишете, но ще ви пратят документи ва BC
acrobat 7.0 Pro_Full и спирате да имате проблеми с писането