Az imam 4ofiorska knijka ot Bulgaria za kategoria B,C, Tkm,M. Za kategoriata C mi e ot predi 20 godini. Niamam problem s upravlenieto na razli4ni kamioni. V Canada sam ot 3 sedmici i mislia da se zapi6a da vzema edna knijka na parvo vreme, no ne znam za kakva kategoria imai pravo da kandidatstvam. Bihme li bili taka dobri da mi dadete savet v tazi nasoka, orientirate za eventualni u4ili6a, kursove koito tribva da se vzemat, kakvi u4ebnici osven "Driver's handbook", "Passenger vehicle" (tia gi imam) i t.n. Vsi4ko v tazi nasoka bi mi bilo polezno.
Blagodaria vi predvaritelno na vsi4ki!
O6e za 6ofiorite i knijkite
Re: O6e za 6ofiorite i knijkite
За коя провинция питаш?Nikolay написа:...
V Canada sam ot 3 sedmici i mislia da se zapi6a da vzema edna knijka na parvo vreme, no ne znam za kakva kategoria imai pravo da kandidatstvam.
Виж тази темаNikolay написа:Vaprosa za 6ofiorskata knijka i kategoriata se otnasia za Quebec.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ight=#3272
Ники, много внимавай...за кормуването ще имаш много голям проблем да си намериш камион бордовак за 2-3 часа и за изпита...аз се отказах точно пораде тази причина...просто всеки ми предлагаше да карам курс "само" за 7-800 долара и тогава да си взема изпита...и прецених че от ммене шофьор в Канада няма да стане...за сега...
Това е за т.н. з-ти клас. За 1-ви клас нямаш проблеми- руснаците имат камиони и ги дават на час...но за целта ти трябва и Е категория...
Това е за т.н. з-ти клас. За 1-ви клас нямаш проблеми- руснаците имат камиони и ги дават на час...но за целта ти трябва и Е категория...